To WeTransfer αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ληγμένων συνδέσμων με νέα λειτουργία

1 μήνας πριν
wetransfer app smartphone screen

Η δημοφιλής πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων WeTransfer εισάγει μια νέα λειτουργία "Αποθήκευση για Αργότερα" (Save for later) στην εφαρμογή για smartphones, επιτρέποντας στους χρήστες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των συνδέσμων λήψης έως και 30 ημέρες. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση σε ένα από τα πιο συχνά παράπονα των χρηστών: τους συνδέσμους που λήγουν πριν προλάβουν να κατεβάσουν τα αρχεία τους.

Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τις μεταφορές τους απευθείας στην εφαρμογή για κινητά, δίνοντάς τους περισσότερο χρόνο για προεπισκόπηση ή λήψη αρχείων στις συσκευές τους, ή για προώθηση στον υπολογιστή τους για μεταγενέστερη χρήση. Οι αποθηκευμένες μεταφορές οργανώνονται εντός της εφαρμογής για εύκολη πρόσβαση.

Η Jasmine Whitaker, στέλεχος του τμήματος Product Marketing της WeTransfer, δήλωσε: "Αποκτάτε πλήρη έλεγχο του χρόνου πρόσβασης στα αρχεία σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για αμήχανες επαναλήψεις αιτημάτων."

Η ενημέρωση αυτή αποτελεί μια χρήσιμη βελτίωση για τους πελάτες της υπηρεσίας, ιδιαίτερα για επαγγελματίες στον δημιουργικό τομέα που συχνά διαχειρίζονται μεγάλα αρχεία. Στο παρελθόν, ήταν συνηθισμένο φαινόμενο οι πελάτες να χάνουν το χρονικό παράθυρο λήψης λόγω ληγμένων συνδέσμων.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο μετά την εξαγορά της WeTransfer από την Bending Spoons, υποδηλώνοντας μια νέα κατεύθυνση και ανανεωμένη εστίαση για την πλατφόρμα. Η ιταλική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού είχε εξαγοράσει και το Evernote πέρυσι, τη διάσημη εφαρμογή σημειώσεων.

Παρά το γεγονός ότι η λειτουργία "Αποθήκευση για Αργότερα" σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Η Bending Spoons έχει ιστορικό αναδιάρθρωσης εταιρειών μετά από εξαγορές, και οι επιπτώσεις της ιδιοκτησίας της τόσο στο εργατικό δυναμικό όσο και στην τιμολόγηση για τους πελάτες παραμένουν ασαφείς.