101χρονη επιβάτιδα αντιμετωπίζεται ως βρέφος λόγω σφάλματος συστήματος αεροπορικής εταιρείας

4 μήνες πριν
101 year old Patricia

Η Πατρίσια, μια γυναίκα 101 ετών, συχνά αντιμετωπίζει μια ασυνήθιστη κατάσταση όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο. Λόγω ενός σφάλματος στο σύστημα κρατήσεων της American Airlines, τα πληρώματα των πτήσεων περιμένουν να υποδεχτούν ένα βρέφος αντί για την ηλικιωμένη κυρία. Το πρόβλημα προκύπτει επειδή τα συστήματα της αεροπορικής εταιρείας φαίνεται να μην μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι η Πατρίσια γεννήθηκε το 1922 και όχι το 2022.

Ένας δημοσιογράφος του BBC, που ταξίδευε με την ίδια πτήση, έγινε μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού. Τόσο η επιβάτιδα όσο και το πλήρωμα καμπίνας αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ, με την Πατρίσια να σχολιάζει πόσο διασκεδαστικό ήταν που την περίμεναν ως μωρό, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Ωστόσο, η Πατρίσια επιθυμεί να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, καθώς στο παρελθόν της έχει δημιουργήσει προβλήματα. Σε μια περίπτωση, το προσωπικό του αεροδρομίου δεν είχε έτοιμο το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για να τη μετακινήσει στον τερματικό σταθμό, αφού περίμεναν ένα μωρό που θα μπορούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Το περιστατικό που παρακολούθησε ο δημοσιογράφος του BBC συνέβη σε μια πτήση από το Σικάγο προς το Μαρκέτ του Μίσιγκαν, όπου η Πατρίσια ταξίδευε με την κόρη της, Κρις. Η Πατρίσια εξήγησε ότι η κόρη της είχε κάνει την online κράτηση του εισιτηρίου και ο υπολογιστής του αεροδρομίου υπέθεσε εσφαλμένα ότι γεννήθηκε το 2022 αντί για το 1922. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, όπου και πάλι την περίμεναν ως παιδί, ενώ εμφανίστηκε η ίδια.

Παρά το γεγονός ότι το εισιτήριο της Πατρίσια ήταν κλεισμένο για ενήλικα, το σύστημα του αεροδρομίου φαίνεται να μην μπορεί να επεξεργαστεί μια τόσο μακρινή ημερομηνία γέννησης στο παρελθόν, και ως εκ τούτου, θεώρησε ότι επρόκειτο για μια ημερομηνία 100 χρόνια αργότερα.

Η Πατρίσια, συνταξιούχος νοσοκόμα που ταξιδεύει με αεροπλάνο κάθε χρόνο για να επισκεφτεί συγγενείς και να αποφύγει τους κρύους χειμώνες, τόνισε ότι σε αμφότερες τις περιπτώσεις, το προσωπικό της American Airlines ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό, παρά τη σύγχυση.

Παρά τα προβλήματα με τους υπολογιστές, η υπεραιωνόβια γυναίκα δεν πτοείται και ανυπομονεί για το επόμενο αεροπορικό της ταξίδι το φθινόπωρο, όταν πλέον θα έχει κλείσει τα 102. Ίσως μέχρι τότε, οι υπολογιστές της αεροπορικής εταιρείας να έχουν προσαρμοστεί ώστε να αναγνωρίζουν την πραγματική της ηλικία.