Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition

1 έτος πριν
Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition

Ένα πρωτότυπο και πανέμορφο Samsung Galaxy Z Flip 3 αποκάλυψε η κορεατική εταιρεία, το οποίο θα διατεθεί σύντομα μάλιστα στην αγορά της Κορέας.

Πρόκειται για μια ειδική, περιορισμένη έκδοση του «μικρού» foldable της εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα, για το Samsung Galaxy Z Flip 3 η Pokemon Edition. Ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα, ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί που «φωνάζει» από μακριά πως σχετίζεται με τα Pokemon, κρύβει μέσα του διάφορα δώρα πέραν της συσκευής.

Έρχεται με μια διάφανη θήκη που μπορεί να υποδεχτεί κάρτες στα δύο κομμάτια της, ώστε να αλλάξει η όψη της εξωτερικά. Περιλαμβάνονται επίσης δύο σετ καρτών με τον Pikachu, αλλά και επιπλέον κάρτες με άλλα δημοφιλή Pokemon από την πρώτη γενιά, συγκεκριμένα τα Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Snorlax και Mew.

Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένα Pokemon Pouch, μια θήκη που μπορεί να κρεμαστεί από το λαιμό και μοιάζει με Pokedex. Ένα stand για την πίσω πλευρά, σε μορφή Poke Ball, επίσης περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όπως κι ένα μπρελόκ με την εμβληματική ουρά του Pikachu.

Στο ψηφιακό κομμάτι, η συσκευή θα έρχεται με ειδικά σχεδιασμένα θέματα, ήχους κλήσης και ταπετσαρίες, όλα σχεδιασμένα με βάση τα Pokemon.

Κατά τα άλλα, η συσκευή καθαυτή δε θα έχει κάποιο ειδικό χρώμα και θα είναι απλώς μαύρη, ενώ σε επίπεδο λειτουργιών, χαρακτηριστικών κλπ δε θα έχει κάποια αλλαγή συγκριτικά με τα μοντέλα που ήδη διατίθενται στην αγορά.

Δεδομένου ότι το Galaxy Z Flip 3 ανοίγει και κλείνει στη μέση, μπορεί να το κάνει να μοιάζει με ένα Pokedex, ειδικά αν συνδυαστεί με κάποιο θέμα που θυμίζει την περίφημη συσκευή όπου οι εκπαιδευτές Pokemon καταγράφουν όλα τα Pokemon που ανακαλύπτουν στα ταξίδια τους.

Για την ώρα, η κυκλοφορία της συσκευής έχει οριστεί για τις 25 Απριλίου, και αναμένεται να διατεθεί για την αγορά της Κορέας – τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.