Powerbank τέρας μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα 5.000 smartphones!

2 έτη πριν
powerbank

Το powerbank είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που μπορεί να έχει κανείς μαζί του. Είναι εκεί για να σώσει την κατάσταση όταν η μπαταρία του smartphone σου -ως επί το πλείστον- παραδώσει πνεύμα, φορτίζοντάς τη σε χρόνο μηδέν και επιτρέποντάς σου να συνεχίσεις ό,τι κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Τα πιο mainstream powerbanks έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν πλήρως τη μπαταρία έως και δύο smartphones, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η μέση χωρητικότητα μίας τέτοιας είναι στα 5000 mAh. Φυσικά όσο πιο ισχυρό το smartphone τόσο πιο μεγάλο και το μέγεθός του, οπότε μοιραία κάποια στιγμή ο χρήστης θα πρέπει να αποφασίσει τις μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να αντέξει.

Εκτός κι αν είναι ο YouTuber και influencer, Handy Geng.

Πρόκειται για έναν εφευρετικό Κινέζο ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ουκ ολίγες «ενδιαφέρουσες» δημιουργίες. Ε, αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ισχυριζόμενος ότι… δεν μπορούσε να αντέξει πως όλοι του οι φίλοι είχαν μεγαλύτερης χωρητικότητας powerbanks από ‘κείνον, έφτιαξε powerbank 27.000.000 mAh (πάμε ολογράφως για να μην μπερδευτείς: είκοσι επτά εκατομμύρια μιλιαμπερώρια) που αντιστοιχεί σε περίπου 900 powerbanks κανονικού μεγέθους!

Το powerbank του Geng μπορεί να φορτίσει έως και 5000 smartphones με μπαταρίες 3000 mAh έκαστο και βέβαια δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτά: η ενέργειά του αρκεί για την τροφοδοσία τηλεοράσεων και τη φόρτιση laptops, tablets, ακόμα και άλλων, μικρότερων powerbanks! Το πρόβλημα με δαύτο είναι φυσικά οι διαστάσεις του: το πλαίσιο που έφτιαξε ο ίδιος ο εφευρέτης είναι 180 x 120 x 30 εκατ. και είναι τόσο βαρύ που για τη μεταφορά του χρειάζονται ροδάκια και σκοινί!

Μολονότι το συγκεκριμένο powerbank θα μπορούσε να προσφέρει σε κάθε χρήστη την ενέργεια που χρειάζεται για να κάνει ό,τι βάλει κατά νου, το βάρος και οι διαστάσεις του το καθιστούν μάλλον δύσχρηστο (εκτός κι αν προτίθεται να το μεταφέρει σε… τρέιλερ). Αν βέβαια εσύ προτιμάς κάτι πιο συμπαγές, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις μία τεράστια ποικιλία powerbanks σε πλήθος σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων και πάντα σε εκπληκτικές τιμές.