Αυτό το εμπνευσμένο από το Cybertruck κουτάλι McFlurry είναι αληθινό, αλλά διατίθεται μόνο στην Κίνα

7 μήνες πριν
cybertruck spoon

Σε μια παράξενη εξέλιξη, η TESLA παρουσίασε ένα νέο κουτάλι με στυλ Cybertruck για παγωτά McFlurry των McDonalds, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Το κουτάλι με τις πολλές γωνίες και κατασκευή από βουρτσισμένο μέταλλο, έχει την ονομασία "Cyber Spoon" και αντικατοπτρίζει τον “αλάνθαστο γεωμετρικό σχεδιασμό” του επερχόμενου Cybertruck της TESLA. Ωστόσο το ίδιο το ηλεκτρικό όχημα παραμένει αόρατο αφού μετά από αρκετά χρόνια και παρά τις δεσμεύσεις της εταιρείας, η κυκλοφορία του στους δρόμους έχει αναβληθεί για το 2024. Η προωθητική κίνηση της TESLA με το κουτάλι των McFlurry σηματοδοτεί μόνο το τελευταίο σε μια αυξανόμενη σειρά από εμπορεύματα με το σήμα Cybertruck που φτάνουν στα ράφια, καθώς οι ανυπόμονοι πελάτες συνεχίζουν να περιμένουν την καθυστερημένη παραγωγή του φορτηγού.

Σύμφωνα με τον επενδυτή της TESLA, Sawyer Merritt, το κινεζικό παράρτημα της TESLA συνεργάστηκε με τα McDonald's για την κατασκευή 50.000 ειδικών εκδόσεων Cyber Spoons. Οι εικόνες αποκαλύπτουν το χαρακτηριστικό σώμα του κουταλιού από ανοξείδωτο ατσάλι και μια συμπεριλαμβανόμενη θήκη ταξιδιού με την ένδειξη "powered by TESLA". Διασκεδαστικό είναι ότι το ίδιο το μαχαιροπήρουνο αναφέρει "DON'T PANIC", μια αναφορά στο αγαπημένο βιβλίο του CEO της εταιρείας, Elon Musk, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Τα εστιατόρια McDonald's στην Κίνα διαφημίζουν επίσης την προωθητική ενέργεια με αντίστοιχες συσκευασίες McFlurry με θέμα το Cybertruck.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, δεν πρόκειται για φάρσα του διαδικτύου. Η περίεργη καμπάνια εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo της TESLA στην Κίνα, καθώς και στον λογαριασμό της McDonald's στο Xiaohongshu, επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητά της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος ο Musk την απέρριψε αστειευόμενος ως "ψεύτικη είδηση" όμως σε κάθε περίπτωση το Cyber Spoon είναι αληθινό. Η TESLA China έχει ένα ιστορικό πώλησης μοναδικών εμπορευμάτων εμπνευσμένων από την TESLA στην περιοχή, όπως ένα Cybertruck παιχνίδι γάτας από χαρτόνι. Παρόλα αυτά, ένα σκεύος μαζικής παραγωγής μπορεί να είναι η πιο δημιουργική συνεργασία τους μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, μην περιμένεις να βρεις Cyber Spoons στα τοπικά McDonald's παγκοσμίως. Η περιορισμένη παραγωγή θα παραμείνει μάλλον αποκλειστική στην Κίνα. Ο ιστότοπος της TESLA στις ΗΠΑ έχει τη δική του επιλογή εκκεντρικών επώνυμων προϊόντων, από έναν επιτραπέζιο φορτιστή για smartphones με τη μορφή ενός Supercharger, έως ένα δερμάτινο βύσμα με το έμβλημα της TESLA. Μάλιστα δεν έλλειψε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και η διάθεση του δικού της αποστάγματος με την ονομασία TESLAquila, αξίας 250 δολαρίων.

Φυσικά, αυτό που θέλουν πραγματικά οι φίλοι της εταιρείας είναι το ίδιο το Cybertruck. Η TESLA ανακοίνωσε ότι η αρχική διάθεση έχει προγραμματιστεί για τους τελευταίους μήνες του 2023, με τη μαζική παραγωγή να έρχεται το 2024. Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργικότητα της TESLA China δείχνει ότι η ομάδα μάρκετινγκ της εταιρείας δεν έχει χάσει την αίσθηση του χιούμορ της.