Εκπληκτική συνεργασία SAMSUNG και STARBUCKS με φόντο συλλεκτικά αξεσουάρ

1 έτος πριν
συλλεκτικά αξεσουάρ SAMSUNG και STARBUCKS

In STARBUCKS we trust… Είναι απολύτως λογικό να αισθάνεται κανείς οικεία με κάποια brands που εκτιμά και χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του, ωστόσο η «τρέλα» ορισμένων με τα STARBUCKS δεν έχει αντίπαλο. Στη SAMSUNG φαίνεται πως πήραν το μήνυμα κι έτσι ετοιμάζονται να λανσάρουν μία συλλεκτική σειρά αξεσουάρ στα χρώματα και με το λογότυπο της γνωστής αλυσίδας καφέ!

Όπως διαβάζουμε, πρόκειται για κανονική, επίσημη συνεργασία μεταξύ SAMSUNG και STARBUCKS, στο πλαίσιο της οποίας θα δημιουργηθεί μία σειρά αξεσουάρ. Αυτή θα περιλαμβάνει προστατευτικές θήκες για τις συσκευές Galaxy S22 και τα Galaxy Buds. Όσον αφορά τις πρώτες, μιλάμε για τέσσερα σχέδια που ξεκινούν από κάτι πραγματικά απλό (μια πράσινη θήκη με το λογότυπο των STARBUCKS και μία ακόμα με ένα catchy σλόγκαν) και καταλήγουν σε designs με ενσωματωμένη λαβή.

Οι θήκες των Galaxy Buds όμως είναι το κάτι άλλο κι αν η κυβική σε σκούρο πράσινο είναι συμπαθής, εκείνη που έρχεται σε σχήμα κούπας των STARBUCKS (με latte art κιόλας) είναι απλά το κάτι άλλο! Βέβαια είναι σημαντικά πιο ογκώδης σε σχέση με μία τυπική θήκη Galaxy Buds (ακόμα και συγκριτικά με την έτερη πρόταση της ίδιας σειράς) και ο λόγος γι’ αυτό, είναι πως ουσιαστικά στο εσωτερικό της τοποθετείς τη βασική θήκη των ακουστικών (επί της ουσίας δηλαδή πρόκειται για… θήκη της θήκης μεταφοράς τους)!

Εν πάση περιπτώσει, ανεξαρτήτως της λειτουργικότητας της προαναφερθείσας θήκης, είναι δεδομένο πως οι λάτρεις των STARBUCKS θα τρέξουν να κάνουν δικά τους τα αξεσουάρ της νέας σειράς της SAMSUNG, ιδίως αν σκεφτείς ότι όλα τους έχουν τη στάμπα της «limited edition» και ως εκ τούτου θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Το πρόβλημα για ‘σένα είναι ότι το λανσάρισμά τους θα γίνει αποκλειστικά στη Νότιο Κορέα, χωρίς καμία ένδειξη για το αν θα έρθουν ποτέ προς τα εδώ…