Η δημοσίευση του Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σπάει το ρεκόρ με τα περισσότερα likes στο Instagram

1 έτος πριν
Λιονέλ Μέσι

Ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο τελευταίο του παιχνίδι στην κορυφαία διοργάνωση για την Αργεντινή, συνεχίζει να καταρρίπτει νέα ρεκόρ. Δύο ημέρες μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας σε έναν από τους καλύτερους τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου όλων των εποχών, ο Μέσι έγραψε ιστορία στο Instagram. Η ανάρτηση του Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την οποία μοιράστηκε στο Instagram, έχει γίνει πλέον η πιο δημοφιλής ανάρτηση στην πλατφόρμα.

Το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως η "Φωτογραφία ενός αυγού" που είχε συγκεντρώσει πάνω από 56 εκ. likes μετά την ανάρτησή της στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου 2019. Ο Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 400 εκατομμύρια followers στο Instagram στις 20 Δεκεμβρίου, κατέχει πλέον το ρεκόρ, καθώς η ανάρτησή του έχει γίνει like από 56,8 εκ. άτομα. Για να μην ξεχνάμε, το ενδιαφέρον στην ανάρτηση του Μέσι είναι τεράστιο, αν σκεφτεί κανείς ότι χρειάστηκαν λιγότερες από τρεις ημέρες για να συγκεντρώνει περισσότερα από 56 εκατομμύρια like, κάτι που δεν ίσχυε με τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ.

Ο Μέσι είναι επιπλέον το δεύτερο άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram μετά τον αρχηγό του πορτογαλικού ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο - ο οποίος έχει 519 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Η εικόνα ενός αυγού που αναρτήθηκε από έναν λογαριασμό με το όνομα "world_record_egg" ήταν προηγουμένως η πιο δημοφιλής ανάρτηση στο Instagram.

«Ας κάνουμε μαζί ένα παγκόσμιο ρεκόρ και ας έχουμε την ανάρτηση με τα περισσότερα likes στο Instagram. Ξεπερνώντας το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει η Kylie Jenner (18 εκατομμύρια)! Το χουμε!», μοιράστηκε η εικόνα του αυγού στο Instagram τον Ιανουάριο του 2019.

Νωρίτερα, ο Μέσι είχε σκοράρει εναντίον της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και παράλληλα έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Αργότερα επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο και θέλει να συνεχίσει τώρα ως παίκτης που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Όχι, ΔΕΝ πρόκειται να αποσυρθώ από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ως παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της Αργεντινής», δήλωσε ο Μέσι στο TYC Sport μετά τον αγώνα.

Αντιδρώντας στην εκπλήρωση του ονείρου του να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μέσι πρόσθεσε: «Είναι απλά απίστευτο. Ήξερα ότι ο Θεός θα μου έδινε το Κύπελλο, ήμουν σίγουρος - ήταν μεγάλη χαρά για εμάς. Είχα αυτό το μεγάλο όνειρο από καιρό, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτό».