Η πρώτη οθόνη της Corsair μετατρέπεται μαγικά από επίπεδη σε κυρτή

1 έτος πριν
corsair κυρτή οθόνη

Η CORSAIR, ηγέτης στα περιφερειακά που απευθύνονται σε gamers, αποκάλυψε την πρώτη της gaming οθόνη, την XENEON FLEX 45WQHD240 OLED η οποία προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα που σίγουρα δεν έχεις δει αλλού. Αυτή δεν είναι άλλη από το να μετατρέπεται από επίπεδη σε κυρτή οθόνη με μια απλή κίνηση, κάνοντας περιττό το αντίστοιχο ερώτημα για το τι είδους οθόνη θα πρέπει να αγοράσεις. Η καμπυλότητα που panel μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα, με την όλη διαδικασία να απαιτεί ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Για την ανάπτυξη της πρώτης της οθόνης, η CORSAIR συνεργάστηκε με την LG Display ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας W-OLED. Η XENEON FLEX OLED προσφέρει ακόμα φοβερή ποιότητα εικόνας, εξαιρετικά επίπεδα μαύρου και χρόνους απόκρισης, ενώ το τεράστιο μέγεθός της (45 ίντσες) την κάνει ιδανική για παιχνίδια.

Διαθέτει ακόμα ανάλυση 3.440×1440 (αναλογία διαστάσεων 21:9) και προσφέρει εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία ενώ είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν φυσικά για παιχνίδια ή κάποια παραγωγική εργασία. Ο συνδυασμός μεγέθους οθόνης και αναλογίας διαστάσεων έχει ως αποτέλεσμα 20% μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε σχέση με μια 49 ιντσών οθόνη η οποία έχει συνήθως αναλογία οθόνης 32:9, και 81% μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε σχέση με μια 34 ιντσών οθόνη αναλογίας 21:9. Ενσωματώνει μια ειδικά σχεδιασμένη αντι-ανακλαστική επίστρωση για τη μείωση των αντανακλάσεων, ενώ είναι εξοπλισμένη με την προστατευτική τεχνολογία Low Blue Light της LG Display για να συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών ακόμη και όταν κάποιος βρίσκεται μπροστά της πολλές ώρες.

 Με την τελευταία τεχνολογία οθόνης LG W-OLED, τα αυτοφωτιζόμενα pixel OLED της XENEON FLEX παρέχουν μέγιστη φωτεινότητα έως 1000nit, με λόγο αντίθεσης 1.350.000:1, εξασφαλίζοντας ότι οι εικόνες είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,03ms GtG, ο χρόνος ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 0,01ms Pixel και ο ρυθμός ανανέωσης έως 240Hz εξαλείφουν σχεδόν το φαινόμενο της θολωμένης κίνησης, παρέχοντας συμβατότητα με τα πρότυπα NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync Premium.

«Προκαλέσαμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε μια οθόνη που θα αλλάξει το παιχνίδι και θα προσφέρει μια απίστευτη και προσαρμόσιμη εμπειρία, και νομίζω ότι πετύχαμε αυτόν τον στόχο και ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο Dennis Jackson, Senior Director of Systems Product Management & Marketing της CORSAIR. «Με τη βοήθεια της LG Display, η XENEON OLED FLEX είναι η αρχή μιας εντελώς νέας κατηγορίας gaming οθόνης, με την απόδοση και την ευελιξία που προσφέρει να ξεπερνά τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers".

«Η CORSAIR είναι ένας φανταστικός συνεργάτης με τον οποίο μπορούμε να φέρουμε εύκαμπτες οθόνες W-OLED στους gamers», δήλωσε η Mina Lee, Gaming Strategy & Marketing Team Leader της LG Display.