Δύο δημοφιλείς προπονητές του Apple Fitness+ ανακοινώνουν την αποχώρησή τους από την υπηρεσία

1 έτος πριν

Δύο δημοφιλείς γυμναστές του Apple Fitness+ ανακοίνωσαν απροσδόκητα την αποχώρησή τους από την υπηρεσία, η οποία θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειό της από την έναρξή της τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Dustin Brown, ο οποίος ήταν προηγουμένως εκπαιδευτής γιόγκα στο Fitness+, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υπηρεσία με μια ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα σήμερα. «Αφού βρισκόμουν στις ΗΠΑ για πάνω από δύο χρόνια, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στην Αυστραλία και να περάσω χρόνο στα στούντιό μου και στην κοινότητα εδώ», έγραψε ο Brown. «Ακολουθώ και ακούω την καρδιά μου και αποφάσισα να επιστρέψω στη Μελβούρνη! Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μου στο Apple Fitness+ φτάνει στο τέλος του». Ο Brown ήταν μέλος της υπηρεσίας από την έναρξή της.

O Brown δεν ήταν ο μόνος που ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες την αποχώρησή του από το Fitness+. Επίσης, με ανάρτησή της στο Instagram, η Betina Gozo, η οποία ήταν προπονήτρια στην υπηρεσία, δήλωσε ότι μετά από δύο χρόνια συμμετοχής στην ομάδα αποχωρεί. «Με λύπη μοιράζομαι ότι η θητεία μου στην ομάδα προπονητών του Fitness+ φτάνει στο τέλος της. Είμαι τόσο ευγνώμων που υπήρξα μέλος αυτής της απίστευτης ομάδας στο Λος Άντζελες», έγραψε η Γκόζο. «Η αφοσίωση, ο χαρακτήρας, οι γνώσεις και η σκληρή δουλειά του καθενός από εσάς είναι φοβερή», πρόσθεσε. 

Το Apple Fitness+ λανσαρίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και έκτοτε έχει προσθέσει νέους τύπους προπόνησης και προγράμματα ενώ επεκτάθηκε σε νέες χώρες νωρίτερα φέτος. Σε διάφορες παρουσιάσεις της, η Apple έχει αναφερθεί στην υπηρεσία, ανακοινώνοντας νέα προγράμματα όπως το Time to Run αλλά και διάφορα άλλα που έχουν σχέση με τον τοκετό.

Το Apple Fitness+ είναι ένα πρόγραμμα οικιακής προπόνησης έχοντας στο επίκεντρό του το Apple Watch που σε καθοδηγεί σε διάφορες προπονήσεις, συμπληρώνοντας τις λειτουργίες του Apple Watch που εστιάζουν στη γυμναστική. Με το Fitness+, η Apple παρέχει ρουτίνες προπόνησης που μπορείς να παρακολουθήσεις, με το Apple Watch να κάνει την απαραίτητη καταγραφή των επιδόσεων για να βεβαιωθείς ότι βρίσκεσαι εντός στόχου. Το περιεχόμενο του Fitness+ μπορεί να παρακολουθηθεί μέσω της εφαρμογής Fitness στο iPhone, το iPad και το Apple TV, ενώ το Fitness+ μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω AirPlay σε συσκευές συμβατές με AirPlay, στις οποίες περιλαμβάνεται και οι υπολογιστές Mac.