Αυτά είναι τα κορυφαία trailer ταινιών που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023

1 έτος πριν
Κορυφαία trailer ταινιών

Και φέτος, υπήρξε μια πληθώρα από trailer ταινιών που οι φίλοι του ποδοσφαίρου -και οι θαυμαστές της Rihanna- παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023. Φυσικά, το Super Bowl είναι συχνά μια τεράστια ημέρα για τα στούντιο που θέλουν να προσελκύσουν βλέμματα στις επερχόμενες ταινίες τους λίγους μήνες πριν από την καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν.

Για παράδειγμα, οι θεατές είδαν το ντεμπούτο ενός νέου trailer του "The Flash" με πρωταγωνιστή τον αμφιλεγόμενο ηθοποιό Ezra Miller, ο οποίος έχει ιστορικό καταγγελιών και νομικών κατηγοριών. Το trailer περιείχε επίσης μια πρώτη ματιά στον Michael Keaton που επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Batman. Άλλα μέλη του καστ περιλαμβάνουν τους Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Ron Livingston ως Henry Allen, Maribel Verdú ως Nora Allen, Kiersey Clemons ως Iris West και Antje Traue ως Faora-UI.

Στην ταινία υπερηρώων της Warner Bros, ο Barry Allen (Miller) ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος, ώστε να αποτρέψει τη δολοφονία της μητέρας του και να σώσει την οικογένειά του. Ωστόσο, το ταξίδι στο χρόνο έχει τις συνέπειές του και ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα που βλέπει την επιστροφή του στρατηγού Zod, σε έναν κόσμο που δεν υπάρχουν υπερήρωες. Έτσι, ο Barry πρέπει να πείσει τον Batman να βγει από τη σύνταξη για να βοηθήσει να σωθεί ο κόσμος και το μέλλον όπως το ξέρουν.

Το "The Flash" κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.

Επίσης, στο Super Bowl οι φίλοι του ποδοσφαίρου πήραν μια μικρή γεύση από το ολοκαίνουργιο trailer του "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Έρχεται στις αίθουσες στις 5 Μαΐου, οι θεατές έριξαν μια μικρή ματιά στον High Evolutionary (τον οποίο υποδύεται ο Chukwudi Iwuji), τον δημιουργό του Rocket Raccoon. Οι Guardians πρέπει να σώσουν τη ζωή του Rocket από το σκοτεινό παρελθόν του που επιστρέφει για να τον στοιχειώσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt ως Star-Lord, Zoe Saldaña ως Gamora, Dave Bautista ως Drax, Bradley Cooper ως Rocket, Vin Diesel ως Groot, Pom Klementieff ως Mantis, Karen Gillan ως Nebula και Sean Gunn ως Kraglin. Στο "Guardians of the Galaxy Vol. 3" θα εμφανιστεί επίσης ο Will Poulter ως Adam Warlock, ένα ανθρωποειδές με χρυσό δέρμα που δημιουργήθηκε ως όπλο για να καταστρέψει τους Guardians.

Οι φίλοι του Dungeons & Dragons θα δουν το αγαπημένο τους δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων στη μεγάλη οθόνη αυτόν τον Μάρτιο. Βασισμένο στο δημοφιλές παιχνίδι, το "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" θα βγει στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου και διαθέτει ένα καστ με πολλούς αστέρες: Chris Pine, Hugh Grant, Regé-Jean Page και Michelle Rodriguez.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μια ομάδα απίθανων τυχοδιωκτών που αναλαμβάνουν μια ληστεία επικών διαστάσεων για να ανακτήσουν ένα χαμένο κειμήλιο, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει όταν πέφτουν πάνω σε επικίνδυνους ανθρώπους. Οι παίκτες του Dungeons & Dragons που γνωρίζουν τον “πόνο” του να ρίχνεις ένα nat 1, πιθανότατα θα καταλάβουν πόσο άσχημα μπορεί να πάει η όλη αποστολή.

Επόμενο στη λίστα με τα συναρπαστικά trailer ταινιών του Super Bowl είναι η έβδομη ταινία "Transformers", "Transformers: Rise of the Beasts", που κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου.

Η ταινία διαδραματίζεται το 1994, όταν δύο άνθρωποι- ο Νόα Ντίαζ (τον υποδύεται ο πρωταγωνιστής του "Hamilton" Άντονι Ράμος), ένας πρώην στρατιωτικός ειδικός στα ηλεκτρονικά και η Έλενα Γουάλας (Ντομινίκ Φίσμπακ), μια ερευνήτρια αντικειμένων σε ένα μουσείο- πρέπει να αντιμετωπίσουν μια αρχαία σύγκρουση μεταξύ τριών φυλών Transformers: των Μάξιμαλ, των Πρέντακον και των Τρόμοκον.

Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Luna Lauren Vélez και Tobe Nwigwe, καθώς και οι φωνές των Liza Koshy ως Arcee, Pete Davidson ως Mirage, Peter Cullen ως Optimus Prime, Ron Perlman ως Optimus Primal και Peter Dinklage ως Scourge, μεταξύ άλλων.

Αν θέλεις να δεις τον Adam Driver να τα βάζει με προϊστορικούς δεινόσαυρους, η Sony παρουσίασε το τελευταίο trailer της ταινίας "65" στο Super Bowl. Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αφορά έναν πιλότο ονόματι Mills (Driver) που πέφτει στη Γη 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ο Mills και η μοναδική άλλη επιζών, η Koa (Ariana Greenblatt), πρέπει να διασχίσουν τον πλανήτη που κατοικείται από επικίνδυνα πλάσματα.

Το "65" κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Μαρτίου.

Το "Indiana Jones and the Dial of Destiny" απέκτησε επίσης τηλεοπτικό σποτ κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού στο Super Bowl 2023. Στις 30 Ιουνίου, οι θαυμαστές του "Indiana Jones" θα δουν την επιστροφή του Harrison Ford στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για τελευταία φορά, ο οποίος συνοδεύεται από τη βαφτιστήρα του, Helena (την οποία υποδύεται η ηθοποιός του "Fleabag" Phoebe Waller-Bridge), στο ταξίδι του για να σταματήσει τον Voller (Mads Mikkelsen), έναν ναζιστή επιστήμονα.

Άλλο ένα trailer που είδαμε στο Super Bowl ήταν και το "Fast X", τη δέκατη ταινία του franchise "Fast & Furious", όπου ο Dominic Toretto πρέπει να προστατεύσει την ομάδα και την οικογένειά του από τον Cipher, ο οποίος τώρα ενώνει τις δυνάμεις του με τον Dante, τον γιο του βαρόνου των ναρκωτικών Hernan Reyes, αναζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Στο ρόλο του Dante θα δούμε τον Aquaman ή αλλιώς, Jason Momoa.