Επιστρέφει με πλούσια δώρα ο διαγωνισμός του G App!

2 έτη πριν
g app contest

Ήσουν καλό παιδί φέτος; Αν ναι, τότε ΓΕΡΜΑΝΟΣ και… Άγιος Βασίλης ετοιμάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να σου χαρίσουν πλούσια δώρα με τον Xmas Διαγωνισμό G App! Πέρυσι μοίρασε απίστευτα δώρα και έγινε talk of the town στη στιγμή! Ε, λοιπόν είναι και πάλι εδώ για να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα!

Είσαι εγγεγραμμένος χρήστης στο G App, το πρόγραμμα πιστότητας του ΓΕΡΜΑΝΟΥ; Τέλεια! Δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις το δικό σου πακέτο με δώρα, να μπεις στην κλήρωση και να το διεκδικήσεις! Στη διάθεσή σου βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός από προϊόντα κάθε κατηγορίας τεχνολογίας: smartphones, smart TV, laptops, ηχεία, ακουστικά και gaming!

Για να μεταφερθείς στη σελίδα του Μεγάλου Διαγωνισμού G App, δεν έχεις παρά να κάνεις «κλικ» εδώ. Επίλεξε τα δώρα της προτίμησής σου μέσα από πέντε βασικές κατηγορίες με μέγιστο όριο αξίας 1.000€. Στείλε στον Άγιο Βασίλη τα δώρα που θα ήθελες να κερδίσεις φέτος, σταύρωσε τα δάχτυλά σου και αν είσαι ένα από τα πέντε καλά -και τυχερά- παιδιά, το καλάθι δώρων που δημιούργησες θα γίνει δικό σου!

Ο διαγωνισμός του G App ξεκινά στις 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Ιανουαρίου, γι’ αυτό βιάσου! Μην ξεχνάς ότι κατεβάζοντας το G App και κάνοντας την εγγραφή σου, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις πόντους με κάθε αγορά σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ (και όχι μόνο) τους οποίους θα εξαργυρώνεις σε εκπτωτικά κουπόνια (στον ΓΕΡΜΑΝΟ αλλά και σε συνεργαζόμενες αλυσίδες όπως Avis, Cityzen, Bdtk κ.α.), συμμετοχές σε διαγωνισμούς με σούπερ δώρα τεχνολογίας, μοναδικές εμπειρίες και πολλά, πολλά άλλα!