Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το G App επιβραβεύουν τους φοιτητές με BOX πόντους έως 30€ με τις αγορές τους!

1 εβδομάδα πριν
young woman uses smartphone

Ξέρουμε ότι η φοιτητική ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, γι' αυτό θέλουμε να σου δώσουμε ένα μικρό boost. Πώς σου ακούγεται να κερδίσεις πόντους για το αγαπημένο σου BOX delivery app, απλά κάνοντας τις αγορές που ούτως ή άλλως χρειάζεσαι έως και 2/11;

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο κορυφαίος προορισμός για τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελλάδα, σε βοηθάει στο νέο σου φοιτητικό ξεκίνημα χαρίζοντας BOX πόντους! Τα 3 βήματα για να βγεις κερδισμένος/η είναι απλά εφόσον είσαι φοιτητής/τρια:

  • Κάνε τις αγορές σου σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
  • Γίνε μέλος στο G App και ανέβασε το φοιτητικό πάσο σου
  • Κέρδισε ΒΟΧ πόντους, αξίας έως 30€ για τις παραγγελίες σου!

Να πώς λειτουργεί:

  1. Έλα σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι για το νέο σου ξεκίνημα. Laptop, tablet, smartphones, smartwatch, αξεσουάρ smartphone, gadgets αλλά και οικιακές μικροσυσκευές και smart home προϊόντα για το φοιτητικό σπίτι όπως π.χ. μια smart λάμπα για το δωμάτιό σου.
  2. Κάνε αγορές αξίας 50€ και πάνω και θα κερδίσεις αυτόματα BOX πόντους (δεν ισχύει για πληρωμή λογαριασμών ή υπηρεσιών π.χ. να βάλεις κάρτα).
  3. Όσο μεγαλύτερη η αξία της αγοράς, τόσο περισσότερους BOX πόντους κερδίζεις!

 

Η αξία των BOX πόντων που κερδίζεις εξαρτάται από την αξία της αγοράς σου. Συγκεκριμένα:

  • Από 50€ έως 150€ = 10€ σε BOX πόντους
  • Από 151€ έως 300€ = 20€ σε BOX πόντους
  • Από 301€ και πάνω = 30€ σε BOX πόντους

Μετά την αγορά σου, θα λάβεις έναν μοναδικό κωδικό (promo code) στο G App. Στη συνέχεια, μπαίνεις στο BOX delivery app, βάζεις τον κωδικό στο σχετικό πεδίο και voila! Οι BOX πόντοι έχουν αποδοθεί στο προφίλ σου! Και μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να είσαι πρωτοετής για να επωφεληθείς. Η προσφορά ισχύει για όλους τους φοιτητές, σε όποιο έτος σπουδών και να είσαι!

Σκέψου το: αγοράζεις τα tech προϊόντα που έχεις βάλει στο μάτι και παράλληλα κερδίζεις BOX πόντους για να έχεις έκπτωση  όποτε ξαναπεινάσεις. Δύο σε ένα, έτσι;

Αν είσαι και συ φοιτητής/τρια μη χάνεις χρόνο! Μπες στο G App (ή κατέβασέ το αν δεν το έχεις ήδη), κάνε login με το COSMOTE ID σου (ή κάνε εγγραφή ανεξαρτήτως παρόχου). Πέρνα από το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κάνε τις αγορές σου, και άφησε εμάς να σε κεράσουμε το επόμενό σου γεύμα. Καλές σπουδές και καλή όρεξη!