Νέα Εποχή για το Trade In: Τώρα Διαθέσιμο στο G App!

3 ημέρες πριν
Trade In G App

Με την ταχύτατη πρόοδο της τεχνολογίας, ο αριθμός των ηλεκτρονικών συσκευών που χρησιμοποιεί ο πλανήτης αυξάνεται εκθετικά, οδηγώντας σε τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων. Το 2022 καταγράφηκε ρεκόρ στην ποσότητα e-waste με 62 εκατομμύρια τόνους ενώ αυτή αναμένεται να αυξηθεί κατά 32% μέχρι το 2030, φτάνοντας τους 82 εκατομμύρια τόνους. Η υπεύθυνη διαχείριση των ηλεκτρονικών συσκευών και των αποβλήτων τους είναι πιο αναγκαία από ποτέ και για το λόγο αυτό, η 14η Οκτωβρίου 2024 έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Αποβλήτων (International E-Waste Day). Μια υπηρεσία που προάγει την ευαισθητοποίηση για το θέμα είναι το Trade In στον ΓΕΡΜΑΝΟ όχι μόνο γιατί μειώνει σημαντικά τα ηλεκτρονικά απόβλητα, αλλά και γιατί δίνει πραγματική αξία στο παλιό σου smartphone.

Τι είναι η ανταλλαγή κινητών Trade In;

Το Trade In είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανταλλάξουν το παλιό τους smartphone με ένα κουπόνι αξίας, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν για την αγορά νέων προϊόντων από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η διαδικασία είναι απλή, αξιόπιστη και ολοκληρώνεται σε μόλις 5 λεπτά, δίνοντας σου τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέα προϊόντα τεχνολογίας φθηνότερα όπως π.χ. το νέο σου smartphone. Πλέον το Trade In στον ΓΕΡΜΑΝΟ γίνεται ακόμα πιο ευέλικτο με την αξιολόγηση της συσκευής σου να γίνεται μέσω του G App!

Πώς μπορώ να κάνω Trade In μέσω G App;

Πάρα πολύ εύκολα, αξιόπιστα, με την όλη διαδικασία να μην παίρνει περισσότερα από 5 λεπτά! Με την ενσωμάτωση του Trade In στο G App, έχεις πλέον τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τη διαδικασία αξιολόγησης του smartphone σου από την άνεση του σπιτιού σου ή όπου κι αν βρίσκεσαι. Μέσα από το φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον του G App, μπορείς να λάβεις άμεσα μια ενδεικτική προσφορά για την αξία του smartphone σου. Η νέα αυτή λειτουργικότητα σού προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αφού σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις την υπηρεσία Trade In τη στιγμή που το επιθυμείς. Τα βήματα είναι πολύ απλά! Πάμε να τα δούμε:

  1. Μπαίνεις στο G App (σιγουρέψου ότι έχεις κάνει εγγραφή/Login με το COSMOTE ID σου)
  2. Πας στο πεδίο του Trade In και στη συνέχεια επιλέγεις «Πάρε Προσφορά τώρα»
  3.  Πατάς «Ξεκίνα» και το ταξίδι του Trade In ξεκινάει.
  4.  Το G App θα σε οδηγήσει στη συνέχεια στα επόμενα βήματα εύκολα και γρήγορα.
  5. Καταχωρείς το IMEI της συσκευής σου και το email σου
  6. Λαμβάνεις ενδεικτική προσφορά για τη συσκευή σου
  7. Πατάς «Κάνε Trade In τώρα» και εμφανίζονται όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ συγκεντρωμένα σε ένα χάρτη για να επιλέξεις αυτό που σε εξυπηρετεί.

Τώρα είσαι έτοιμος/η να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου θα γίνει το τελικό στάδιο αξιολόγησης του smartphone σου. Εκεί θα λάβεις και την τελική προσφορά - κουπόνι Trade In, το οποίο μπορείς να το εξαργυρώσεις άμεσα για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την τεράστια γκάμα μας!

Η εισαγωγή του Trade In στο G App έρχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολη την εμπειρία σου με εμάς μέσα από καινοτόμες digital λύσεις. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσεις!