G Photoprint: γιορτάζει 20 χρόνια με -20% στα photobook

2 εβδομάδες πριν
G Photoprint steps

Στην ψηφιακή εποχή, όπου οι αναμνήσεις μας αποθηκεύονται σε gigabytes, υπάρχει ακόμα κάτι μαγικό στο να κρατάς μια φωτογραφία στα χέρια σου. Από το 2004, η υπηρεσία G Photoprint του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει κάνει αυτή τη μαγεία πραγματικότητα για εκατομμύρια Έλληνες, μετατρέποντας τις ψηφιακές στιγμές σε απτές αναμνήσεις.

Καθώς η υπηρεσία G Photoprint γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας της, αξίζει να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της το 2004, η υπηρεσία έχει εκτυπώσει πάνω από 45 εκατομμύρια ψηφιακές αναμνήσεις. Είναι συγκινητικό να σκεφτόμαστε πόσες στιγμές χαράς, αγάπης και συγκίνησης έχουν αποτυπωθεί σε αυτές τις εκτυπώσεις.

Η επιτυχία της υπηρεσίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει. Το 70% των συνολικών ψηφιακών εκτυπώσεων πραγματοποιήθηκε και παραδόθηκε άμεσα εντός των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ το υπόλοιπο 30% εξυπηρετήθηκε μέσω της online πλατφόρμας. Αυτή η αμεσότητα έχει κάνει το G Photoprint την πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να δουν τις αναμνήσεις τους να ζωντανεύουν στο χαρτί.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτής της υπηρεσίας, έχει επενδύσει σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια στην εξέλιξή της. Κάθε κατάστημα του δικτύου εξαρχής διέθετε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων Picture Kiosks και Photo Printers, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ωστόσο, η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί της εξελίσσεται και το G Photoprint. Τον Νοέμβριο του 2022, η υπηρεσία εισήλθε στην ψηφιακή εποχή με την εισαγωγή του G App. Η  εφαρμογή έφερε την εμπειρία εκτύπωσης φωτογραφιών στις οθόνες των smartphones μας, κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη και προσιτή. Τα 4 πολύ εύκολα βήματα μπορείτε να τα δείτε στην κεντρική εικόνα του άρθρου.

Μέσω του G App, οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους με λίγα κλικ, αλλά και να δημιουργήσουν μοναδικά Photobook. Η εφαρμογή προσφέρει μια πληθώρα επιλογών, από τη διάσταση και τη διάταξη των σελίδων μέχρι το εξώφυλλο, επιτρέποντας στον καθένα να δημιουργήσει ένα προσωπικό άλμπουμ αναμνήσεων. Και το καλύτερο; Μπορείς να παραλάβεις το δημιούργημά σου από οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να επιλέξεις δωρεάν παράδοση στο χώρο σου.

Για να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια μαγικών στιγμών, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει μια ξεχωριστή προωθητική ενέργεια. Από τις 2 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, όλοι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν έκπτωση 20% σε όλα τα Photobook. Είναι η τέλεια ευκαιρία να μετατρέψεις τις ψηφιακές σου αναμνήσεις σε ένα υπέροχο άλμπουμ που θα σε συντροφεύει για χρόνια.