Εξόπλισε το σπίτι σου και κέρδισε 20% payzy cashback

1 μήνας πριν
small dog and robot vacuum cleaner stare each other

Η απόκτηση καινούριων οικιακών μικροσυσκευών φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολη την καθημερινότητά σου. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το payzy by COSMOTE όμως, στο κάνει ακόμα πιο εύκολο να εξοπλίσεις το smart home σου, αφού από 04/03 έως 26/03 με κάθε αγορά μικροσυσκευών αξίας 69€ και άνω με κάρτα payzy κερδίζεις 20% payzy cashback! Τραβήξαμε την προσοχή σου; Πάμε να δούμε πως θα το επωφεληθείς!

Πώς θα πάρω το 20% payzy cashback στον ΓΕΡΜΑΝΟ;

Για να επωφεληθείς από αυτό το σούπερ deal θα πρέπει να έχεις υπ’ όψιν σου πως ισχύει:

  • Για αγορές από την κατηγορία Οικιακές Μικροσυσκευές
  • Συνολικής αξίας ανά συναλλαγή τουλάχιστον €69
  • Από 4 Μαρτίου έως και 17 Μαρτίου
  • Με χρήση κάρτας payzy
  • Στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr

Τα πράγματα λοιπόν δεν θα μπορούσαν να είναι απλούστερα. Έλα να δούμε πώς έχουν στην πράξη:

Αρχικά, θα πρέπει να θυμάσαι πως ισχύει για αγορές έως και τις 17 Μαρτίου. Αν ξέρεις τι ψάχνεις, τότε επισκέψου ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr, πρόσθεσε τις οικιακές μικροσυσκευές που θες στο καλάθι σου, πλήρωσε με κάρτα payzy και επωφελήσου με 20% payzy cashback για κάθε σου αγορά αλλά και με δωρεάν παράδοση στο χώρο σου για τις online αγορές σου. Αν πάλι θα ήθελες πρώτα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό, μη διστάσεις να έρθεις στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έτσι ώστε να μιλήσεις με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας οι οποίοι και θα αναλάβουν να σου λύσουν κάθε απορία.

Η αξία των οικιακών μικροσυσκευών που θα αποκτήσεις θα πρέπει να είναι τουλάχιστον €69 έτσι ώστε να επωφεληθείς από την ενέργεια. Σκέψου ότι μία τέτοια αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικού κόστους €69 θα σου χαρίσει payzy cashback ύψους €13,8 -με δεδομένο φυσικά ότι πληρείς και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις. Για την πληρωμή θα χρησιμοποιήσεις κάρτα payzy by COSMOTE. Θα χρειαστεί να κάνεις την αγορά σου είτε στο κατάστημα, είτε online στο germanos.gr και όχι με αντικαταβολή μέσω του POS του διανομέα αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα επωφεληθείς του promo. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σου, θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξη στο app payzy by COSMOTE.

Σημείωσε εδώ πως αν η απόδειξη περιλαμβάνει και προϊόντα άλλων κατηγοριών (αν π.χ. μαζί με τις μικροσυσκευές πήρες και ένα wearable), τότε το 20% payzy cashback που θα πάρεις θα αντιστοιχεί μόνο στην αξία των οικιακών μικροσυσκευών (εφόσον η συνολική αξία των οικιακών μικροσυσκευών είναι 69€ και άνω). Η απόδοση του cashback θα γίνει μετά το πέρας 15 ημερολογιακών ημερών από την αγορά σου και εφόσον έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή σου. Το δε μέγιστο cashback ανά χρήστη είναι στα €200 ανεξαρτήτως ύψους και αριθμού συναλλαγών, κάτι που σημαίνει ότι αν θελήσεις να προχωρήσεις και σε δεύτερη… συμπληρωματική αγορά μέχρι τις 17/3/2024, δεν υπάρχει τίποτα που να σε περιορίζει!

Πώς θα επισυνάψω την απόδειξη αγοράς στο payzy by COSMOTE;

Όπως προαναφέραμε, αφού έχεις κάνει την αγορά των οικιακών μικροσυσκευών σου από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα πρέπει να επισυνάψεις την απόδειξή σου στο payzy by COSMOTE app. Μην αμελήσεις αυτό το πολύ σημαντικό βήμα για να μην χάσεις το 20% payzy cashback. Πώς όμως θα πραγματοποιήσεις την επισύναψη της απόδειξής σου στο app; Πρόκειται για μία διαδικασία που θα ολοκληρώσεις στο λεπτό σε έξι μόνο βήματα:

  1. Άνοιξε την εφαρμογή payzy by COSMOTE και επίλεξε το προφίλ σου.
  2. Επίλεξε την ενότητα «Βοήθεια & Υποστήριξη» και από εκεί το «Ρώτα τον Yzy».
  3. Κατόπιν, επίλεξε το «Προωθητικές ενέργειες».
  4. Επίλεξε «Κέρδισε 20% payzy cashback σε οικιακές μικροσυσκευές στον ΓΕΡΜΑΝΟ».
  5. Επίλεξε «όλες οι συναλλαγές» και εν συνεχεία εκείνη που πρέπει να επισυνάψεις.
  6. Επίλεξε «Επισύναψη απόδειξη αγοράς» εκεί που μπορείς να επιλέξεις την απόδειξη.

Ποιες κατηγορίες οικιακών μικροσυσκευών περιλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια “20% payzy cashback”;

Η προωθητική ενέργεια "20% payzy cashback" με χρήση κάρτας payzy στον ΓΕΡΜΑΝΟΣ αφορά την κατηγορία Οικιακές Μικροσυσκευές και συγκεκριμένα τις κάτωθι 6 υποκατηγορίες:

  • Μηχανές Καφέ
  • Συσκευές Καθαρισμού
  • Συσκευές Σιδερώματος
  • Συσκευές Μαγειρικής
  • Κλίμα & Θέρμανση
  • Προσωπική Φροντίδα

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν εκμεταλλευτείς έξυπνα την προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, θα εξοπλίσεις το νοικοκυριό σου με συσκευές που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου έχοντας παράλληλα ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ξεκίνα τη μέρα σου με τον μυρωδάτο και λαχταριστό καφέ που θα σου ετοιμάσει η νέα σου καφετιέρα (latte, γαλλικό, espresso, cappuccino -ό,τι τραβά η όρεξή σου τέλος πάντων) και ετοίμασε γευστικά γεύματα, γεμάτα θρεπτικά συστατικά με τις κατάλληλες συσκευές μαγειρικής, από μίξερ και μπλέντερ, μέχρι air fryers και φρυγανιέρες. Κράτα το σπίτι σου καθαρό και τακτοποιημένο με την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα και άλλαξε επίπεδο την εμφάνισή σου με ρούχα λεία και απαλά, έτσι όπως μόνο μία καλή συσκευή σιδερώματος μπορεί να τα κάνει.

Δεν θα μείνεις όμως στα παραπάνω. Εξασφάλισε ιδανικές συνθήκες και ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης για ‘σένα και την οικογένειά σου χρησιμοποιώντας τα θερμαντικά σώματα, τους αφυγραντήρες και τους καθαριστές αέρα που ταιριάζουν στο σπίτι σου και ρύθμισε τη θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι με τον τρόπο που προτιμάς. Και έχοντας φροντίσει τον χώρο σου, κάνε το ίδιο και με τον εαυτό σου, επενδύοντας σε αξεσουάρ που θα σου επιτρέψουν να δώσεις στα μαλλιά σου το styling της αρεσκείας σου, να περιποιηθείς το πρόσωπο και το δέρμα σου και να εξασφαλίσεις υγεία και ευεξία για τον οργανισμό σου. Η γκάμα συσκευών που σε περιμένει άλλωστε στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr σε συνδυασμό με το μέγιστο cashback των €200 (ανεξάρτητα από το ύψος και τον αριθμό των συναλλαγών) αρκούν εξάλλου για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Μη χάνεις χρόνο: Κάνε τις αγορές σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ και βγες κερδισμένος!

Συνοψίζοντας λοιπόν, η προωθητική ενέργεια που τρέχει μέχρι και τις 26 Μαρτίου αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr κάνει την αγορά οικιακών μικροσυσκευών σχεδόν… επιβεβλημένη. Κάνε την έρευνα αγοράς σου, επίλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν στα «θέλω» σου και τις ανάγκες του σπιτιού σου, κάνε τις αγορές σου φυσικά ή ψηφιακά και επωφελήσου όχι μόνο από τις καλύτερες τιμές της αγοράς (και την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει το όνομα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ) αλλά και από το 20% payzy cashback που θα πάρεις με χρήση κάρτας payzy by COSMOTE.