G App Διαγωνισμός ΔΩΡΟΘΥΕΛΛΑ με δώρα SAMSUNG

1 έτος πριν
G App Δωροθύελλα

Ο μεγάλος διαγωνισμός ΔΩΡΟΘΥΕΛΛΑ είναι εδώ, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κερδίσεις καθημερινά σούπερ δώρα SAMSUNG, κάνοντας απλά τις αγορές σου στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr.

Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά: ο διαγωνισμός ΔΩΡΟΘΥΕΛΛΑ ξεκίνησε στις 15 του μήνα και τρέχει έως και τις 27 Μαρτίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε έναν μεγάλο τυχερό σε καθημερινή βάση να κερδίσει δώρα SAMSUNG. Σε αυτά περιλαμβάνονται Galaxy Watch5 Pro, Galaxy A53 5G, Galaxy S23+ Dual, Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Tab S8. Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για προϊόντα αξίας εκατοντάδων ευρώ το καθένα. Με δύο λόγια: 13 Ημέρες, 13 Δώρα SAMSUNG, 13 Super Τυχεροί!

Τι πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις; Σε πρώτη φάση, να κατεβάσεις το G App στο κινητό σου και να γίνεις μέλος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με την εγγραφή σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Από εκεί και πέρα, με κάθε σου αγορά, είτε από το site, είτε από τα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα συμμετέχεις στην κλήρωση της ημέρας «κυνηγώντας» το εκάστοτε δώρο. Μπορείς να συμμετάσχεις μία φορά ανά ημέρα αλλά για όσες ημέρες θες.

Αν μάλιστα θες να αυξήσεις τις πιθανότητές σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους πόντους που έχεις στον λογαριασμό σου στο G App. Για κάθε 500 πόντους που «καις», θα εξασφαλίζεις μία έξτρα συμμετοχή στην κλήρωση της ημέρας.

Όσο για το ποια είναι τα δώρα των επόμενων ημερών; Έχουμε και λέμε:

  • 21 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro Black
  • 22 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy A53 5G 8/256GB
  • 23 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy S23+ Dual 5G 8/256GB
  • 24 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Graphite
  • 25 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G 128GB
  • 26 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy A53 5G 8/256GB
  • 27 Μαρτίου: SAMSUNG Galaxy Tab S8 11” Wi-Fi 8/128GB

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν! Κατέβασε το G App στο smartphone σου, δημιούργησε τον λογαριασμό σου και κάνε τις αγορές σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr κερδίζοντας διπλά, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και τα δώρα της SAMSUNG!