Όφελος €πιστροφή έως και 20% με τις αγορές σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

2 έτη πριν
germanos

Φέτος τις γιορτές ή μάλλον και φέτος τις γιορτές, τα δώρα σου θα τα πάρεις από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Δεν είναι μόνο ότι στα 267 καταστήματα του και το germanos.gr θα βρεις χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας για κάθε γούστο, ανάγκη και budget, με προτάσεις δώρων για όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρά και μεγάλα και προσφορές που φτάνουν έως και το 70%. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, βλέπεις, θα έχεις και το πλεονέκτημα της €πιστροφής!

Από 17 έως και 31 Δεκεμβρίου λοιπόν, κάνε τις αγορές σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και θα έχεις 10% €πιστροφή ανεξαρτήτως αξίας αρκεί να έχεις κατεβάσει το €πιστροφή App ! Το καλύτερο; Αν επισκεφθείς τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και πληρώσεις ανέπαφα με digital wallet, τότε το ποσοστό κέρδους σου ανεβαίνει στο 20%! Όπως καταλαβαίνεις, φέτος στις γιορτές για κάθε δώρο που θα ψωνίζεις από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, εκείνος θα σου κάνει ακόμα ένα μέσω του προγράμματος €πιστροφή!

Θυμήσου ότι μπορείς να κατεβάσεις και να χρησιμοποιείς για τις αγορές σου το G App, την εφαρμογή του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Η εγγραφή σε αυτή γίνεται στη στιγμή και θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις πόντους με κάθε αγορά σου, εξαργυρώνοντάς τους σε εκπτωτικά κουπόνια για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς με απίστευτα δώρα τεχνολογίας, μοναδικές εμπειρίες και άλλα πολλά!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπαίνει στο κλίμα των εορτών κάνοντάς σου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο! Εσύ απλά χάρισε χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και κέρδισε μαζί τους!