Το οικοσύστημα SAMSUNG Galaxy σε καλωσορίζει με σούπερ deals και δώρα!

1 έτος πριν
SAMSUNG Galaxy οικοσύστημα

Αν αναζητούσες την ιδανική ευκαιρία για να ζήσεις τη «μαγεία» του οικοσυστήματος Galaxy της SAMSUNG, τότε τα επικά deals του ΓΕΡΜΑΝΟΥ είναι ό,τι πρέπει! Το timing είναι τέλειο για να ανακαλύψεις όλα όσα προσφέρει ένα από τα καλύτερα οικοσυστήματα της αγοράς, αφού στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα έχεις την ευκαιρία να… εξοπλιστείς καταλλήλως και μάλιστα με τον πιο «smart» τρόπο -όσο smart και οι συσκευές που θα κάνεις δικές σου!

Με την αγορά του SAMSUNG Galaxy S21 FE λοιπόν, θα κάνεις δικά σου τα υπέροχα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro. Αγοράζοντας δε ένα μοντέλο από τη σειρά Galaxy S22 (είτε το Galaxy S22, είτε το Galaxy S22+, είτε το Galaxy S22 Ultra), τότε θα πάρεις δώρο το ασυναγώνιστο Galaxy Watch5. Δε χρειάζεται να σου πούμε φυσικά πως στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τα smartphones της SAMSUNG στις καλύτερες τιμές της αγοράς με επιπρόσθετες προσφορές και οφέλη, δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις, αποστολή στον χώρο σου και συλλογή πόντων μέσω του G App.

Κορυφαία gadgets για κορυφαία smartphones

Τα νέα Galaxy Buds2 Pro που θα πάρεις δώρο με την αγορά του Galaxy S21 FE, είναι ένα σετ ασύρματων earbuds που επαναπροσδιορίζουν τον ποιοτικό ήχο στην κατηγορία τους. Η SAMSUNG έχει ξεπεράσει τον εαυτό της, χωρώντας με έναν… μαγικό τρόπο σε καθένα από τα δύο συμπαγή ακουστικά, ηχεία δύο δρόμων, woofer για βαθύ μπάσο και tweeter για κρυστάλλινα ψηλά. Το αποτέλεσμα; Ισορροπημένος ήχος στα 24 bit που σε καμία περίπτωση δε θα φανταζόσουν πως θα μπορούσε να πηγάζει από ένα τόσο δα σετ ακουστικών.

Τα Buds2 Pro διαθέτουν ακόμα τρία μικρόφωνα υψηλού SNR που έχουν τη δυνατότητα να φιλτράρουν αχρείαστους θορύβους περιβάλλοντος, ακόμα και τον άνεμο, χαρίζοντάς σου πεντακάθαρες συνομιλίες. Αν μάλιστα χρειαστεί να ανταλλάξεις μια κουβέντα με κάποιον γύρω σου, η λειτουργία Voice Detect θα απενεργοποιήσει το ANC ενεργοποιώντας παράλληλα το Ambient Sound, για να συνεννοηθείς χωρίς να χρειαστεί να τα αφαιρέσεις. Η δε σύζευξη των ακουστικών με τη συσκευή SAMSUNG σου δε θα μπορούσε να ‘ταν ευκολότερη -τα καλά του οικοσυστήματος…

Περνώντας στο Galaxy Watch5, το δώρο σου με κάθε αγορά συσκευής της σειράς Galaxy S22 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, είναι ένα από τα πλέον πολυσύνθετα smartwatches που θα βρεις -ανεξαρτήτως κατασκευαστή ή πλατφόρμας. Καθ’ ότι πρόκειται φυσικά για προϊόν της SAMSUNG, θα απολαύσεις τέλειο συγχρονισμό με το ολοκαίνουριο smartphone σου σε ό,τι αφορά ειδοποιήσεις, δεδομένα ευεξίας και φυσικής κατάστασης, έλεγχο εφαρμογών κ.α. Πάνω απ’ όλα όμως το Galaxy Watch5 είναι ένα άρτιο smartwatch το οποίο με μία πρώτη ματιά θα περάσεις για «παραδοσιακό» ρολόι! Τόσο καλή είναι η ποιότητα κατασκευής του.

Η SAMSUNG το έχει εξοπλίσει με αισθητήρα BioActive 3-σε-1 για μία ευρεία γκάμα μετρήσεων ακριβείας. Με προστασία από το νερό, το Galaxy Watch5 αντέχει στα δύσκολα. Η οθόνη του είναι φτιαγμένη από κρύσταλλο ζαφειριού για έξτρα ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Η δε μπαταρία του έχει εκπληκτική διάρκεια και φορτίζει σε ποσοστό 45% μέσα σε μόλις μισή ώρα. Υποστηρίζει NFC και Bluetooth 5.2, είναι σε θέση να καταγράφει κάθε σου δραστηριότητα, την ποιότητα του ύπνου, τα επίπεδα του άγχους σου, ακόμα και τον έμμηνο κύκλο των γυναικών. Όσο για το look του; Απλά επίλεξε face και λουράκι και… καν’ το δικό σου!

Τα οφέλη ενός οικοσυστήματος

Μιλήσαμε όμως για ένα οικοσύστημα -εκείνο των συσκευών Galaxy της SAMSUNG. Γύρω από αυτό άλλωστε περιστρέφονται οι σούπερ προσφορές που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Μέσα από το G Blog έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στα πλεονεκτήματα ενός οικοσυστήματος αλλά δε βλάπτει να θυμηθούμε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επενδύσει σε ένα τέτοιο.

Ένα οικοσύστημα στον χώρο της τεχνολογίας λοιπόν, είναι μία πλατφόρμα, οι συσκευές της οποίας είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικότερα μεταξύ τους, προσφέροντας στον χρήστη μια σειρά από επιπρόσθετες, έξυπνες -και άκρως βολικές- λειτουργίες. Τα περισσότερα οικοσυστήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με συγκεκριμένους κατασκευαστές (όπως π.χ. το Galaxy της SAMSUNG), γι’ αυτό και το σύνηθες είναι να περιλαμβάνουν συσκευές από ένα συγκεκριμένο brand.

Εξ άλλου ένα οικοσύστημα είναι ωφέλιμο τόσο για τον τελικό καταναλωτή, όσο και για τον ίδιο τον κατασκευαστή: ο πρώτος απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα που θα εξετάσουμε παρακάτω, ενώ ο δεύτερος «κλειδώνει» τους πελάτες του στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα αυτά μπορεί να είναι η κοινή χρήση περιεχομένου και περιφερειακών σε διάφορες συσκευές, οι λεπτομερέστερες ειδοποιήσεις, η αποτελεσματικότερη συλλογή δεδομένων υγείας και βέβαια η λειτουργία και η διαχείριση ενός έξυπνου σπιτιού (βλ. smart home).

Στην περίπτωση του οικοσυστήματος Galaxy της SAMSUNG, για να σου δώσουμε ένα παράδειγμα, σκέψου ότι μπορείς να μοιράζεσαι πληροφορίες μεταξύ του smartphone και του tablet σου, να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου μέσα από την τηλεόρασή σου, να streamάρεις περιεχόμενο από τη mobile συσκευή σου στο soundbar, να χρησιμοποιείς τα ακουστικά σου με δύο συσκευές παράλληλα και βέβαια να συλλέγεις δεδομένα που αφορούν τον ύπνο και τη φυσική σου κατάσταση μέσα από το smartwatch σου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά βέβαια, είναι οι προαναφερθείσες συσκευές να ανήκουν στο οικοσύστημα Galaxy, μέσω του οποίου θα γίνεται και η επικοινωνία τους.

Σούπερ προσφορές, high-end εμπειρίες

Τα σούπερ deals των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις δικά σου πανίσχυρα smartphones τα οποία θα πλαισιώσεις μεμιάς με σούπερ gadgets -είτε ένα σετ συμπαγών earbuds, είτε ένα τελευταίας γενιάς smartwatch, ανάλογα με το τηλέφωνο που θα προτιμήσεις. Το βασικότερο όμως είναι πως θα αποτελέσουν την τέλεια αφορμή προκειμένου να βάλεις τα θεμέλια του προσωπικού σου οικοσυστήματος Galaxy και να πάρεις μία πρώτη ιδέα για τα όσα μπορεί αυτό να προσφέρει.

Λειτουργίες και υπηρεσίες που μέχρι πρότινος σου φαίνονταν sci-fi όχι μόνο θα είναι πλέον εφικτές αλλά θα πραγματοποιούνται πιο εύκολα απ’ ό,τι είχες τολμήσει να φανταστείς. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το οικοσύστημα Galaxy της SAMSUNG είναι το πληρέστερο και το αρτιότερο που υπάρχει στην αγορά. Με τις λύσεις της SAMSUNG μάλιστα να ξεκινούν από smartphones και tablets και να φτάνουν σε ψυγεία και πλυντήρια, ένα είναι σίγουρο: αυτό που θα ξεκινήσει ως ένα «ταπεινό» σετ smartphone/smartwatch ή smartphone/ακουστικών, μπορεί εύκολα να αποτελέσει τη βάση για το smart home σου!