Έξι ενημερώσεις έρχονται το 2023 για το World of Warcraft

1 έτος πριν
World of Warcraft Dragonflight

Για πρώτη φορά, η BLIZZARD μοιράστηκε τα επερχόμενα σχέδιά της για το World of Warcraft, δεσμευόμενη για έξι σημαντικές ενημερώσεις για την επέκταση Dragonflight μέσα στο 2023.

Εκθέτοντας τα σχέδια σε μια μακροσκελή και ειλικρινή ανάρτηση, η εκτελεστική παραγωγός Holly Longdale αναγνώρισε «την ανάγκη να κάνουμε κάτι καλύτερο από ό,τι κάναμε στο πρόσφατο παρελθόν», δείχνοντας προς την (στην καλύτερη περίπτωση) ανάμεικτη υποδοχή από τους παίκτες στη συνεχιζόμενη endgame εμπειρία των δύο τελευταίων επεκτάσεων, Battle for Azeroth και Shadowlands.

Το τελευταίο expansion που η κοινότητα του WoW φάνηκε να απολαμβάνει αρκετά ήταν το Legion του 2016 και ο Longdale το επισήμανε ως έμπνευση για τον τρόπο με τον οποίο η BLIZZARD θέλει να εξελιχθεί το Dragonflight. «Χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Legion μνημονεύεται με αγάπη τόσο για τον ρυθμό ενημέρωσης περιεχομένου κάθε 11 εβδομάδες, που χρησίμευσε ως πλαίσιο για τον πρώτο χρόνο του» ανέφερε. «Ο στόχος μας για το Dragonflight είναι να υπάρχει πάντα κάτι, με μια νέα ενημέρωση να φτάνει για δοκιμή, λίγο αφότου η τελευταία είναι διαθέσιμη δημόσια και στα χέρια σας».

Τα έξι patches περιεχομένου που έχουν προγραμματιστεί για το 2023 θα είναι "αρκετά ομοιόμορφα κατανεμημένα", ανέφερε ακόμη. Δύο μεσαίου μεγέθους patches που θα προσφέρουν ένα μείγμα από νέο περιεχόμενο και ενημερώσεις συστημάτων θα ακολουθηθούν από ένα μεγάλο patch που θα εισάγει ένα νέο raid, μια νέα ζώνη και μια νέα ανταγωνιστική περίοδο multiplayer το πρώτο εξάμηνο του έτους. Στη συνέχεια, αυτός ο ρυθμός θα επαναληφθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το επόμενο patch που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα, θα φέρει το ήδη ανακοινωμένο Trading Post, μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το battle pass που επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν όμορφα αντικείμενα που συνήθως πωλούνται μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα του παιχνιδιού. Την άνοιξη, μια νέα ιστορία θα φέρει τους παίκτες πίσω στο Forbidden Reach, τη ζώνη εκκίνησης για τη νέα φυλή Dracthyr.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο που είδε πολλούς μακροχρόνιους παίκτες του World of Warcraft να εγκαταλείπουν το παιχνίδι για εναλλακτικές προτάσεις όπως το Final Fantasy 14, το Dragonflight φαίνεται ότι έχει καλή ανταπόκριση από τους gamers.