FIFA 23 - Εξώφυλλο με γυναίκα ποδοσφαιρίστρια

1 έτος πριν
fifa 23

Η Αυστραλή ποδοσφαιρίστρια Sam Kerr θα είναι η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που θα κοσμήσει το διεθνές εξώφυλλο του γνωστού παιχνιδιού FIFA, αφού η EA ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στην Ultimate Edition του FIFA 23, μαζί με τον Γάλλο Kylian Mbappé.

Η επιθετικός της Chelsea θα είναι επίσης η μοναδική σταρ στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού στην πατρίδα της, την Αυστραλία, καθώς και στη Νέα Ζηλανδία. Το αστέρι της Paris Saint-Germain, Mbappé, θα βρίσκεται στην κανονική έκδοση σε άλλες περιοχές.

«Είναι τιμή και ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του FIFA 23», δήλωσε η Kerr. «Ήταν απίστευτο να δουλεύω με τον Kylian και όλη την ομάδα της EA SPORTS και ανυπομονώ οι οπαδοί να πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι αυτό το Φθινόπωρο».

Στο παρελθόν οι γυναίκες αθλήτριες είχαν εμφανιστεί μόνο σε κατά τόπους εκδόσεις του FIFA 16, όταν η EA ξεκίνησε έναν διαγωνισμό που άφηνε τους οπαδούς να αποφασίσουν ποια παίκτρια θα πλαισίωνε τον Lionel Messi στο εξώφυλλο. Η Alex Morgan ψηφίστηκε ως το αστέρι των ΗΠΑ, η Christine Sinclair ήταν στο εξώφυλλο του Καναδά και η Stephanie Catley εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του παιχνιδιού όταν κυκλοφόρησε στην Αυστραλία.

Ο Mbappé, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξώφυλλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, απέτισε επίσης φόρο τιμής στην ιστορική στιγμή, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή τη φορά μοιράζομαι ένα εξώφυλλο το οποίο τιμά το γυναικείο ποδόσφαιρο με μια σπουδαία παίκτρια όπως η Sam Kerr».

Η 28χρονη είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας και πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Kerr έχει επίσης κερδίσει επτά Golden Boots και είναι η μόνη παίκτρια που έχει διεκδικήσει το βραβείο σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα και τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, καθώς η EA και η διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου τερμάτισαν τη συνεργασία τους τον Μάιο του 2022. Η σειρά θα μετονομαστεί σε EA SPORTS FC, αλλά δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στο gameplay, ενώ η FIFA επιδιώκει πλέον να δημιουργήσει το δικό της franchise.

Μείνε συντονισμένος αφού σύντομα το FIFA 23 θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο ΓΕΡΜΑΝΟ για την αγαπημένη σου πλατφόρμα.