Gamescom 2024: 2η μέρα με κινηματογραφικές εμπειρίες και “απόβαση” επισκεπτών

3 εβδομάδες πριν
gaming mercedes gamescom 2024

Η Gamescom 2024 είναι σε εξέλιξη, και η 2η μέρα είναι σπέσιαλ αφού η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το οποίο συρρέει στους εκθεσιακούς χώρους προκειμένου να δει πρώτος (και να παίξει) επερχόμενα παιχνίδια. Μίνι συναυλίες, events και φυσικά, εντυπωσιακά cosplays, αποτελούν παράδοση σε κάθε Gamescom, χωρίς η φετινή χρονιά να αποτελεί εξαίρεση.

Μπροστά από το τεράστιο booth της UBISOFT, οι Unboxholics μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τρία παιχνίδια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τους αυτή τη μέρα. Ο πρώτος τίτλος δεν είναι άλλος από το Star Wars: Outlaws που κυριαρχεί στον εκθεσιακό χώρο της UBISOFT μιας και η κυκλοφορία του είναι πολύ κοντά. Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2024 για PC, Xbox Series X|S, και PlayStation 5, ενώ το embargo που είναι σε ισχύ, δεν επιτρέπει σε όσους είδαν το τελευταίο gameplay να μοιραστούν πολλά για την ώρα. 

Πάντως με όσα μας έχει δείξει ήδη η εταιρεία και μπορούν να μοιραστούν οι UH, το Star Wars: Outlaws αποτελεί μια πλήρη εμπειρία η οποία αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους fans του Star Wars. Θα πρέπει να περιμένετε αρκετές μάχες με διαστημόπλοια, ταξίδια σε πλανήτες, αρκετή εξερεύνηση αλλά και διαφορετικές μάχες στις οποίες ένα μικρό ζωάκι θα σας βοηθάει κάθε φορά. Αυτό που δεν θα πρέπει να περιμένετε είναι μάχες με lightsabers, κάτι που είναι χαρακτηριστικό άλλων Star Wars παιχνιδιών αλλά όχι του συγκεκριμένου.

Μένοντας σε ρυθμούς…κινηματογράφου, το επόμενο παιχνίδι το οποίο δημιούργησε αίσθηση ήταν χωρίς αμφιβολία το Indiana Jones and The Great Cycle, με τον Σάκη Καρπά να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί για αρκετή ώρα μαζί του. Αποτελώντας κατά τον ίδιο μια «κινηματογραφική εμπειρία», η επιστροφή του Indiana Jones στα βιντεοπαιχνίδια αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, αφού θα στηρίζεται περισσότερο στην περιπέτεια και λιγότερο στη δράση. Γρίφοι, μπόλικο shooting αλλά και σκηνές δράσης τρίτου προσώπου συνθέτουν ένα από τα πολυναμενόμενα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, το οποίο κυκλοφορεί στις 9 Δεκεμβρίου 2024 για  PC, Xbox Series X|S, ενώ την άνοιξη 2025 θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 5.

Επιστρέφοντας στον εκθεσιακό χώρο της UBISOFT, ρίξαμε μια ματιά σε έναν ακόμη πολύ σημαντικό τίτλο της εταιρείας, το Assasins Creed Shadows. Αποτελώντας το 14ο παιχνίδι της σειράς, το παιχνίδι  διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 16ου αιώνα, κατά τη λήξη της περιόδου Σενγκόκου. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στη διαμάχη μεταξύ της Αδελφότητας των Δολοφόνων και του Τάγματος των Ναϊτών, μέσα από την οπτική δύο πρωταγωνιστών: της Naoe, μιας θηλυκής σινόμπι, και του Yasuke, ενός Αφρικανού σαμουράι. Το "Shadows" αναμένεται το Νοέμβριο και θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα Assassin's Creed: Infinity.

Θες περισσότερα νέα! Μάθε τι είδαμε την 3η μέρα της Gamescom!

Stay tuned στα κανάλια του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για όλες τις εξελίξεις και τις εντυπώσεις μας από μια ακόμα εξαιρετική Gamescom, η οποία είναι σε εξέλιξη στην Κολωνία.