Gamescom 2024: Εντυπωσιακοί εκθεσιακοί χώροι στο επίκεντρο της 1ης μέρας

3 εβδομάδες πριν
gamescom 2024 indiana jones booth

Η Κολωνία υποδέχεται τη Gamescom 2024, με την πρώτη μέρα να ξεκινά δυναμικά. Unboxholics και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φέτος στη Γερμανική πόλη, μεταδίδοντας όχι μόνο τις σημαντικότερες ανακοινώσεις αλλά και το κλίμα που επικρατεί στους εκθεσιακούς χώρους της μεγαλύτερης έκθεσης videogames στον κόσμο.

Αυτό αποτελεί άλλωστε και το επίκεντρο της 1ης μέρας παρουσίας των UH στην έκθεση, οι οποίοι μας μεταφέρουν μετά από μια «αναγνωριστική ματιά», τους εκθεσιακούς χώρους που τους έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Στην κορυφή των εντυπώσεων χωρίς αμφιβολία βρίσκεται η MICROSOFT, με τον χώρο του Xbox να είναι τόσο μεγάλος όσο ένα μικρό στάδιο, και με την εταιρεία να προωθεί τους επερχόμενους κορυφαίους τίτλους της οι οποίοι μάλιστα έρχονται όχι μόνο στην κονσόλα της αλλά και στον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Indiana Jones and the Great Circle, ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, και το οποίο έρχεται τον Δεκέμβριο 2024 στο Xbox και την προσεχή άνοιξη στο PS5.

Ένας τεράστιος Goku στολίζει τον εκθεσιακό χώρο της BANDAI NAMCO, με την εταιρεία να δείχνει στο κοινό αρκετά επερχόμενα παιχνίδια της. Σ’ αυτά ξεχωρίζει το DRAGON BALL: Sparking! ZERO αλλά και το Little Nightmares III, για τα οποία πήραμε μια πρώτη ματιά κατά τη διάρκεια του ONL. Στο παιχνίδι ακολουθούμε τους Low και Alone στην αναζήτησή τους για διέξοδο από το Πουθενά (Nowhere), ενώ για πρώτη φορά στη σειρά υποστηρίζεται online co-op. Στην περίπτωση του single player, τότε θα έχετε και τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας στους εκθεσιακούς χώρους της Gamescom 2024, ιδιαίτερη προσπάθεια αποτελεί αυτή του παιχνιδιού Kingdom Come: Deliverance II η οποία θυμίζει ένα μικρό χωριό. Άλλωστε το παιχνίδι αποτελεί ένα συναρπαστικό action RPG, που διαδραματίζεται στο χάος ενός εμφυλίου πολέμου στη Βοημία του 15ου αιώνα, εν μέσω μιας Μεσαιωνικής Ευρώπης.

Και φέτος το PUBG, το δημοφιλές battle royale παιχνίδι που στην ουσία εγκαινίασε τη σχετική κατηγορία παιχνιδιών, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στη Gamescom, και στον οποίο κυριαρχεί φυσικά το κίτρινο χρώμα.

Τέλος στις χαρακτηριστικές στιγμές της πρώτης ημέρας της Gamescom 2024 είναι ο εκθεσιακός χώρος του παιχνιδιού Inzoi της Krafton, στην κορυφή του οποίου δεσπόζει μια τεράστια γάτα!

Stay tuned στο G Blog και στα social media μας, με μία εβδομάδα γεμάτη πλούσιο περιεχόμενο από τη μεγαλύτερη γιορτή του gaming!

Θέλεις περισσότερο; Δες το recap της 2ης μέρας στη Gamescom!