ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Unboxholics ετοιμάζονται για Summer Game Fest 2023

11 μήνες πριν
ΓΕΡΜΑΝΟΣ - Unboxholics Summer Game Fest 2023

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί όχι μόνο την έναρξη του καλοκαιριού αλλά ίσως τον πιο «θερμό» μήνα στο χώρο του gaming. Αυτό σημαίνει ότι θα κατακλυστείς από ειδήσεις γύρω από τα πιο hot games αφού το Summer Game Fest είναι προ των πυλών, και μάντεψε!! Οι Unboxholics σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες για να καλύψουν το συγκεκριμένο event -και όχι μόνο- σε μια εβδομάδα γεμάτη gaming. 

Ήδη τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο έχουνε επιβεβαιώσει ότι θα συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό event. Αν αναρωτιέσαι, PlayStation και Xbox είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα μας απασχολήσουν με τις ανακοινώσεις τους ενώ σ’ αυτά μπορούμε να προσθέσουμε τις Activision, EA, Epic Games, CD Projekt Red, Square Enix, Steam, Ubisoft, Sega, Abyss, Gearbox Publishing κ.α. 

Ανάμεσα στους τίτλους που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία είναι τα Assassin's Creed Mirage, Avatar, Skull & Bones, Armored Core 6, Mortal Kombat και Alan Wake 2. Διόρθωση…όχι μόνο θα δούμε αλλά και θα παίξουμε, με την ομάδα των UH να περιλαμβάνεται ανάμεσα στους 100 εκπροσώπους Διεθνών Μέσων που θα έχουν την ευκαιρία να «ασχοληθούν» με τα μεγαλύτερα releases της χρονιάς, μεταφέροντάς μας τις εντυπώσεις τους.

Το Summer Game Fest αν δεν γνωρίζεις, έρχεται να αντικαταστήσει -στην ουσία- την E3, αποτελώντας μια ζωντανή εκδήλωση γύρω από τα videogames, την οποία διοργανώνει και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος του χώρου, Geoff Keighley. Η πρώτη φορά που μάθαμε για το Summer Game Fest ήταν το καλοκαίρι του 2020, λίγο μετά την ακύρωση των πιο σημαντικών εκδηλώσεων της βιομηχανίας, της E3 και της Gamescom, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19. Στόχος της είναι να ενώσει ολόκληρη τη βιομηχανία videogames για μια καλοκαιρινή γιορτή, με ψηφιακές εκδηλώσεις, demo, ανακοινώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Ο ίδιος ο Keighley αποκαλεί την εκδήλωση  "μια εποχή ψηφιακών εκδηλώσεων για videogames από τις κορυφαίες gaming πλατφόρμες και εκδότες στον κόσμο". Η κεντρική παρουσίαση του Summer Game Fest θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου, στις 9.30μμ ώρα Ελλάδος και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να διαρκέσει περίπου 2 ώρες.  Αμέσως μετά ακολουθεί η εκδήλωση Day of the Devs της Double Fine, η οποία είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση νέων και συναρπαστικών indie παιχνιδιών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εννοείται ότι και τις δύο εκδηλώσεις θα μπορέσεις να τις δεις live μέσω YouTube ενώ κάτω από την «ομπρέλα» του Summer Game Fest βρίσκονται και άλλες πολύ σημαντικές παρουσιάσεις, όπως το Xbox Game Showcase 2023, το πολυαναμενόμενο Starfield Direct, καθώς και το Ubisoft Forward.

Περιττό να σου πούμε ότι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και UH θα σου μεταφέρουν με ανταποκρίσεις τους από το Λος Άντζελες τις σημαντικότερες ανακοινώσεις και κυρίως, τις εντυπώσεις τους από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Μείνε συντονισμένος στα μέσα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για να μάθεις όλες τις εξελίξεις από το χώρο του gaming!