Η BLIZZARD πληρώνει τη Megan Fox για να εκθειάσει φορώντας κορσέ, τους θανάτους του Diablo 4

10 μήνες πριν
Megan Fox Diablo 4

Η BLIZZARD φέρεται ότι πλήρωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην ηθοποιό Megan Fox, για ένα υψηλού προφίλ cameo στο Diablo 4. Στη διαφήμιση, η Fox περιγράφει λεπτομερώς πόσο πολύ αγαπάει τη θέα του αίματος και το γεγονός ότι στο Diablo 4 «υπάρχει αρκετό απ’ αυτό». Στη συνέχεια ενθαρρύνει τους gamers να της δείξουν τον χειρότερο θάνατό τους μέσα στο παιχνίδι με το hashtag DiabloDeaths για μια ευκαιρία να τους διαβάσει η ίδια τον επικήδειο, λέγοντας στον κόσμο ότι “φύγατε σαν ήρωας... ή σαν κορόιδο".

Ωστόσο, ο θάνατος στο Diablo δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και συμβαίνει τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να περιγράψεις το animation του θανάτου πριν ο παίκτης γίνει φάντασμα. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την πορεία του στην αγορά, με ελάχιστα προβλήματα στους servers και τους gamers να ανακαλύπτουν το συναρπαστικό κόσμο του, αν και οι μικροσυναλλαγές αφήνουν πολλά περιθώρια για έναν τίτλο με premium τιμή.

Η Megan Fox αν δεν γνωρίζεις γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1986 και έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην οικογενειακή ταινία Holiday in the Sun (2001). Έκτοτε είχε πολλούς δευτερεύοντες ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όμως οι περισσότεροι την γνώρισαν ως Mikaela Banes στην ταινία δράσης Transformers (2007), ρόλο τον οποίο επανέλαβε στο sequel Transformers: Revenge of the Fallen (2009).

Σύμφωνα με την BLIZZARD, το Diablo IV είναι το "παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών" σε ότι αφορά τις κυκλοφορίες της εταιρείας, χωρίς να γνωστοποιεί περισσότερα στοιχεία όπως πόσα ακριβώς αντίτυπα έχει πουλήσει. Η BLIZZARD αναφέρει επίσης ότι έχουν ολοκληρωθεί ήδη 93 εκατομμύρια ώρες gaming κατά τη διάρκεια της περιόδου πρώιμης πρόσβασης, ένας αριθμός που αναμένεται να εκτιναχθεί αυτές τις ημέρες.

Έχει σημασία πάντως το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα νούμερα πωλήσεων του παιχνιδιού οφείλονται εν μέρει στο ότι το Diablo IV είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες κατά την κυκλοφορία του, ενώ τα περισσότερα προηγούμενα παιχνίδια της BLIZZARD δεν ήταν. Έχει επίσης σημασία το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησε η BLIZZARD Entertainment τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν είτε επεκτάσεις του World Of Warcraft ή του StarCraft 2, είτε ήταν free-to-play παιχνίδια που δεν είχαν σημαντικές πωλήσεις κατά την κυκλοφορία τους.

Το σίγουρο είναι πως η BLIZZARD έχει επιλέξει να επικοινωνήσει πολύ δυνατά την κυκλοφορία του Diablo IV μετά και την εμφάνιση του Cathedral of Diablo στο Cambrai της Γαλλίας.