Η BLIZZARD θα επιτρέψει σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν ακόμη μία φορά το Diablo IV πριν το λανσάρισμα Ιουνίου

1 έτος πριν
Diablo IV

Εκτός από το πόσες ώρες θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το Battle Pass, η BLIZZARD ενημέρωσε ότι όσοι παίκτες το επιθυμούν, θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να δοκιμάσουν το Diablo IV πριν από το επίσημο λανσάρισμα του.

Το Server Slam του παιχνιδιού θα δώσει στους παίκτες -και κονσόλας και υπολογιστή- ακόμη 48 ώρες για να εξερευνήσουν τον πρόλογο και την Πράξη I καθώς η εταιρεία προετοιμάζει την υποδομή της για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του στις 6 Ιουνίου.

Το Server Slam θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου και θα είναι ανοικτό για παίκτες που παίζουν σε υπολογιστή Windows και στις κονσόλες PS5/4, Xbox Series X|S ή Xbox One.  Θα υποστηρίζει co-op, cross-play και cross-progression ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν επιλέγοντας τον χαρακτήρα που επιθυμούν από τα πέντε διαθέσιμα classes, συμπεριλαμβανομένων των Barbarian, Druid, Sorcerer, Rogue και Necromancer.

Το διήμερο γεγονός θα περιορίσει την εξέλιξη των χαρακτήρων στο 20o επίπεδο, μετά το οποίο δεν θα είναι δυνατόν να ενισχυθεί με Ability Points (παρόλα αυτά θα υπάρχει δυνατότητα να εξοπλίζονται με καλύτερα όπλα ή άλλα αντικείμενα). Όσοι πάντως έπαιξαν κατά τη διάρκεια του Early Access ή της Open Beta του παιχνιδιού, η πρόοδός που σημείωσαν δεν πρόκειται να μεταφερθεί στο Server Slam – η πρόοδος επίσης από το Server Slam δεν πρόκειται να μεταφερθεί στον κανονικό τίτλο όταν λανσαριστεί.  

Η BLIZZARD ανακοίνωσε ακόμα ότι πρόκειται να δώσει στους συμμετέχοντες στο Server Slam την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν το αρκετά δύσκολο boss «Ashava», το οποίο περιγράφει ως «μία από τις πιο επικίνδυνες μηχανορραφίες της κολάσεως».

Το τέρας που έχει «δύο λεπίδες για χέρια που είναι αιχμηρές σαν ξυράφι και λέπια πιο δυνατά από πανοπλία» θα πρέπει να αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους παίκτες που θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν με έναν χαρακτήρα Level 20. Παρόλα αυτά, όποιος κερδίσει τη μάχη, τον περιμένει μία σημαντική ανταμοιβή, το Cry of Ashava Mount Trophy. Οι παίκτες θα έχουν επίσης ακόμη μία ευκαιρία να κερδίσουν όλα τα τρόπαια από τις δύο πρώτες beta, συμπεριλαμβανομένου των Initial Casualty Title (να φτάσουν στο Kyovashad με έναν χαρακτήρα), Early Voyager Title και Beta Wolf Pack Cosmetic Item (και τα δύο απαιτούν την επίτευξη Level 20 σε έναν χαρακτήρα).

Η BLIZZARD θα ανοίξει τα pre-downloads για το Server Slam δύο ημέρες πριν από την εκδήλωση, στις 10 Μαΐου. Μπορείς να διαβάσεις τις πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης εδώ και αν συμμετείχες στις προηγούμενες beta (και δεν τις απεγκατέστησες) θα εμφανιστεί μία ενημέρωση για το Server Slam που θα είναι διαθέσιμη για λήψη.