Η επόμενη εμφάνιση του Ted Lasso έρχεται στο FIFA 23

1 έτος πριν

Ο χαρακτήρας του Jason Sudeikis από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Ted Lasso" θα εμφανιστεί στο επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι της EA Sports, FIFA 23, το οποίο από του χρόνου θα έχει διαφορετικό όνομα. Ο Ted Lasso θα είναι επιλέξιμος ως μάνατζερ μαζί με τη φανταστική ποδοσφαιρική ομάδα της σειράς AFC Richmond.

Η EA (Electronic Arts) ανακοίνωσε την είδηση σήμερα μαζί με ένα τρέιλερ που δείχνει τον "αγαπημένο όλων μουστακαλή μάνατζερ", ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία. Η εταιρεία πιθανότατα ελπίζει ότι η προσθήκη του αγαπημένου τηλεοπτικού χαρακτήρα θα φέρει νέους παίκτες στο παιχνίδι. Η σειρά βιντεοπαιχνιδιών συνήθως περιλαμβάνει συλλόγους από την πραγματική ζωή, οπότε η ύπαρξη χαρακτήρων του "Ted Lasso" όπως ο Lasso, ο Coach Beard, ο Jamie Tartt, ο Dani Rojas, ο Sam Obisanya, ο Roy Kent και ο Isaac McAdoo είναι μια αξιοσημείωτη προσθήκη που σίγουρα θα ενθουσιάσει πολλούς οπαδούς.

Η σειρά κέρδισε πρόσφατα το δεύτερο Emmy στην κατηγορία της κωμωδίας, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τη σχετικά νέα σειρά η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 2020. «Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με περιορισμένη προηγούμενη εμπειρία, ο Ted Lasso έγινε πολιτιστικό φαινόμενο, ζωντανεύοντας το πάθος του ποδοσφαίρου και τη δύναμη της πίστης για εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο David Jackson, αντιπρόεδρος του Brand of EA Sports FIFA, σε δήλωσή του.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τον Ted Lasso ως μάνατζερ στη λειτουργία καριέρας. Υπάρχουν επίσης επιλογές να δημιουργήσουν τον δικό τους μάνατζερ, να επιλέξουν έναν μάνατζερ με άδεια από τον πραγματικό κόσμο για να αναλάβουν τον έλεγχο της AFC Richmond ή ακόμα και να δημιουργήσουν έναν παίκτη και να ενταχθούν στην ομάδα της AFC Richmond σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Η ομάδα "Ted Lasso" με την ονομασία The Greyhounds, θα εμφανίζεται ως μέρος του πρωταθλήματος "Rest of the World" στα game modes του Kickoff, Online Friendlies και Online Seasons.

Το FIFA 23 κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου και θα το βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.