Νέα πακέτα Super Mario ετοιμάζουν LEGO και NINTENDO

1 έτος πριν
LEGO-NINTENDO

Η συνεργασία LEGO και NINTENDO τα πάει εξαιρετικά, με το κοινό να έχει «αγκαλιάσει» τα σετ από τουβλάκια στα οποία πρωταγωνιστούν ο Super Mario και η παρέα του. Οι δύο εταιρείες, ούσες απόλυτα ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα της από κοινού δουλειάς τους μάλιστα, ανακοίνωσαν μια σειρά από νέες κυκλοφορίες στην πρόσφατη LEGO Con 2022.

Πρόκειται λοιπόν για οκτώ νέους χαρακτήρες από τον κόσμο του μυστακοφόρου υδραυλικού και συγκεκριμένα: τον κόκκινο Yoshi, τον μωβ Toad, τον μπλε Shy Guy, τον Waddlewing, τον Baby Yoshi, τον Nabbit, τον Hammer Bro και τον Toady. Θα διατεθούν μέσα στον Αύγουστο με το κάθε κουτάκι να περιλαμβάνει μία φιγούρα-έκπληξη (οι καταναλωτές δηλαδή δε θα γνωρίζουν τι επιλέγουν) και να κοστίζει περί τις £5 (σαν να λέμε £5,8).

Η κάθε φιγούρα θα αποτελείται από τουβλάκια LEGO και θα πρέπει να συναρμολογηθεί ενώ θα περιλαμβάνει και ένα Action Tag, προκειμένου να μπορεί να ενταχθεί στο γενικότερο σύνολο των σετ του Super Mario (απλά, έχε υπ’ όψιν σου ότι σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να έχεις ένα από τα λεγόμενα σετ Starter Course με τον Mario, τον Luigi και την Peach κωδικούς 71360, 71387 και 71403 αντίστοιχα). Εννοείται ότι εναλλακτικά μπορείς απλά να τα εκθέσεις στο πλαίσιο της συλλογής σου.

Τα νέα πακετάκια Super Mario είναι ιδανικά για δωράκια αφού έρχονται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Σε περίπτωση διπλού (είπαμε, πρόκειται για mystery boxes) υπάρχει πάντα η δυνατότητα ανταλλαγής του με κάποιο άλλο -δεν είναι δα και δύσκολο να βρεις λάτρεις των LEGO, ιδίως για τα σετ της NINTENDO.

Είναι κατάλληλα για άτομα ηλικίας από 6 ετών και άνω ενώ οι οδηγίες συναρμολόγησης περιλαμβάνονται τόσο στα κουτιά, όσο και στο app LEGO Super Mario (θα το κατεβάσεις δωρεάν σε iOS και Android από το App Store και το Play Store κατ’ αντιστοιχία).