Το πρώτο trailer του GTA VI μας επιστρέφει στο Vice City…το 2025

4 μήνες πριν
GTA VI

Αν και το trailer του GTA VI ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του στις 5 Δεκεμβρίου στις 4:00μμ ώρα Ελλάδας, η Rockstar προχώρησε και δημοσίευσε το πολυαναμενόμενο trailer στο επίσημο κανάλι της στο YouTube αρκετές ώρες νωρίτερα. Η κίνηση έκπληξη έρχεται ως αποτέλεσμα της διαρροής που σημειώθηκε από το -πλέον απενεργοποιημένο- λογαριασμό @Gta6trailerleak, ο οποίος δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) ολόκληρο το trailer, οδηγώντας τη Rockstar σ’ αυτή την απόφαση.

Το trailer επιβεβαιώνει πολλές μικρές λεπτομέρειες που έβγαιναν σιγά-σιγά στη φόρα για το παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια, όπως το σκηνικό του Vice City και ότι στο παιχνίδι θα έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια. Επιπλέον επιβεβαιώνεται και η παλιότερη πληροφορία ότι το σενάριο του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένο από την ιστορία των Bonnie και Clyde.

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται ακόμα ότι η σειρά επιστρέφει στο Vice City, με εντυπωσιακά γραφικά, και με τα social media (Instagra, TikTok) όπως φαίνεται εντός του παιχνιδιού να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Το Grand Theft Auto είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης που επιτρέπει στους gamers να ελέγχουν εγκληματίες σε ανοιχτό κόσμο. Κυκλοφόρησε το 1997 και έκτοτε η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 280 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τα παιχνίδια της σειράς διαδραματίζονται σε φανταστικές αμερικάνικες πόλεις και χαρακτηρίζονται από ωμή βία, μαύρο χιούμορ και αμφιλεγόμενο περιεχόμενο. Πρόκειται για ένα από τα εμπορικότερα franchises στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, με τον τελευταίο τίτλο, το GTA V, να έχει πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια αντίτυπα.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν γύρω από το GTA VI ειδικά τον τελευταίο χρόνο ήταν αρκετές. Νωρίτερα φέτος, ένας έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε υπεύθυνος για την περσινή διαρροή που διένειμε 90 βίντεο από το υπό ανάπτυξη παιχνίδι. Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα, εμφανίστηκε ένα βίντεο στο TikTok που ισχυριζόταν ότι αποτελούσε διαρροή υλικού από το παιχνίδι, το οποίο υποτίθεται ότι προερχόταν από το παιδί ενός υπαλλήλου της Rockstar. Τα βίντεο του TikTok (τα οποία, μέχρι τη δημοσίευση είναι ακόμα διαθέσιμα στην υπηρεσία) παρουσιάζουν πλάνα από μια οθόνη υπολογιστή που δείχνουν ευρείες λήψεις του σκηνικού του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, η πληροφορία που περιμέναμε για το πότε θα πιάσουμε στα χέρια μας το παιχνίδι, ήρθε μαζί με το trailer και απογοητεύει αφού η Rockstar μας ενημερώνει ότι το GTA VI θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Μέχρι τότε υπομονή!