Στις 14 μέρες πλέον η δοκιμαστική συνδρομή του Xbox Game Pass

8 μήνες πριν
Xbox Games Pass

Η MICROSOFT προχώρησε σε αλλαγές στη δοκιμαστική συνδρομή της υπηρεσίας Xbox Game Pass, μειώνοντας τη διάρκειά της από ένα μήνα σε μόλις 14 ημέρες. Προηγουμένως, οι νέοι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate και του PC Game Pass είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την υπηρεσία για ένα μήνα με κόστος μόλις 1 δολάριο/1 ευρώ. Ωστόσο, οι δοκιμαστικές συνδρομές έχουν πλέον προσαρμοστεί σε μικρότερη διάρκεια, μια αλλαγή που έρχεται μόλις λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Starfield στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για τη μείωση του χρονικού διαστήματος μιας δοκιμαστικής συνδρομής στην gaming υπηρεσία της MICROSOFT, ακολουθεί προηγούμενες διακοπές της υπηρεσίας αξίας 1 δολαρίου για τους νέους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate. Η MICROSOFT σταμάτησε προσωρινά να προσφέρει κάποιο trial τον περασμένο Μάρτιο, αλλά επανήλθε μετά την αναπροσαρμογή των τιμών του Xbox Game Pass. Τον Μάιο, εισήχθη επίσης ένα referral πρόγραμμα του Game Pass, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να προσκαλούν φίλους PC για να δοκιμάσουν το PC Game Pass για 14 ημέρες. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Starfield τον επόμενο μήνα.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, η MICROSOFT εφάρμοσε πρόσφατα αυξήσεις τιμών για το Xbox Game Pass. Το Xbox Game Pass Ultimate κοστίζει πλέον 14,99 ευρώ από 12,99 το μήνα ενώ η τιμή για το βασικό Xbox Game Pass for Console αυξήθηκε 1 ευρώ, στα 10,99 ευρώ.. Επιπλέον, η MICROSOFT ανακοίνωσε τη διακοπή του προγράμματος Xbox Game Pass Friends & Family στις 15 Αυγούστου, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα επιστρέψει.

Κατά γενική ομολογία, το Game Pass αποτελεί μία κορυφαία συνδρομητική επιλογή για τους gamers , δίνοντας πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη εκατοντάδων παιχνιδιών τα οποία ανανεώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα η Ultimate συνδρομητική επιλογή επιτρέπει και την πρόσβαση στην Cloud πρόταση της εταιρείας για gaming μέσα από διαφορετικές συσκευές, με κορυφαία γραφικά ανεξαρτήτων του hardware της συσκευής.