Τα δωρεάν παιχνίδια Μαΐου στα PlayStation Plus και Xbox Live

11 μήνες πριν
Xbox Live Gold & PlayStation Plus logos

Όπως κάθε μήνα, έτσι και το Μάιο, SONY και MICROSOFT προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια στους συνδρομητές των υπηρεσιών PlayStation Plus και Xbox Live Gold. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Xbox Live Gold

Αρχικά οι δύο νέοι δωρεάν τίτλοι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold ή Xbox Live | Games with Gold για τον μήνα Μάϊο είναι οι STAR WARS™ Episode I: Racer και Hoa.

STAR WARS™ Episode I: Racer 

Πιο συγκεκριμένα, από τη 1η Μαΐου έως τις 31 Μαΐου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold θα μπορούν να απολαύσουν στην οθόνη ή στην τηλεόραση τους μαζί με την παιχνιδοκονσόλα Xbox One ή το Xbox Series X|S τους το παιχνίδι του στούντιο Aspyr, STAR WARS™ Episode I: Racer, ένα όμορφο podracer speeding παιχνίδι που θα σε στείλει την αδρεναλίνη σου στα… ύψη. Και να είσαι φαν του σύμπαν του STAR WARS™ ακόμα καλύτερα! 

Hoa

Το δεύτερο παιχνίδι που οι κάτοχοι Xbox One ή Xbox Series X|S θα μπορούν να απολαύσουν από τα μέσα περίπου του μήνα (πιο συγκεκριμένα από τις 16 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου) είναι το Hoa, ένα όμορφο puzzle-platforming παιχνίδι της PM Studios, Inc. το οποίο χαρακτηρίζεται από εκπληκτική μουσική, χαλαρή ατμόσφαιρα και σχέδια που έχουν δημιουργηθεί στο χέρι από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Τις παραπάνω ανακοινώσεις έκανε από το επίσημο blog του Xbox, ο Dan Hickey, Marketing Program Manager του Xbox.

PlayStation Plus

Στην αντίπερα όχθη που βρίσκεται η υπηρεσία PlayStation Plus, τις ανακοινώσεις για τα δωρεάν παιχνίδια Μαΐου έκανε ο Adam Michel, Director του τμήματος Content Acquisition & Operations της Sony Interactive Entertainment. Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν θα είναι διαθέσιμοι στους κατόχους PS4 και PS5 που είναι και συνδρομητές των υπηρεσιών PlayStation Plus Essential, Extra ή Premium από τις 2 Μαϊου και είναι οι GRID Legends των Codemasters και EA, Chivalry 2 των Torn Banner Studios και Tripwire Presents και Descenders των στούντιο RageSquid και No More Robots.

GRID Legends

Το GRID Legends είναι μια ριψοκίνδυνη εμπειρία οδήγησης που περιλαμβάνει συναρπαστικούς και απρόβλεπτους αγώνες, μεγάλη ποικιλία και μια δυνατή ιστορία που σε βάζει στην καρδιά της δράσης.

Chivalry 2

Στο Chicalry 2 επιστρέφεις στο μεσαιωνικό πεδίο μάχης για να πολεμήσεις να επιβιώσεις από την κλαγγή των σπαθιών, τα μυριάδες φλεγόμενα βέλη και τις πολιορκίες με επικές, κινηματογραφικές μάχες που θα σε ταξιδέψουν από αρένες τουρνουά μέχρι μεγάλης κλίμακας συρράξεις.

Descenders

Πάρε το ποδήλατό σου, διάλεξε την ομάδα σου και ζήσε τη γρήγορη ζωή των Descender, με εξτρίμ αγώνες κατάβασης και εκδηλώσεις freestyle που θα δοκιμάσουν τα νεύρα, τα αντανακλαστικά και το ταλέντο σου στα περίπλοκα κόλπα με εξειδικευμένα συστήματα φυσικής και ελέγχου.