Τα trailers που ξεχώρισαν από τα The Game Awards 2023

4 μήνες πριν
baldur's gate

Μπορεί τα βραβεία να είναι στο επίκεντρο των “The Game Awards”, όμως η μεγαλύτερη γιορτή γύρω από το gaming αποτελεί ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά trailers από επερχόμενα παιχνίδια.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση των τελευταίων ετών, τα φετινά The Game Awards 2023 είχαν αρκετές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, με κάποια εξίσου εντυπωσιακά trailers. Για να δούμε όμως μαζί αυτά που ξεχωρίσαμε, στα οποία φυσικά δεν περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο trailer όλων των εποχών στο χώρο του gaming, αυτό του GTA VI που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube λίγες μέρες νωρίτερα.

Marvel Blade

Με στόχο να ακολουθήσει τα εξαιρετικά δημοφιλή παιχνίδια Spider-Man του PlayStation, το Blade προέρχεται από την Arkane Lyon, την ομάδα πίσω από το Deathloop και φυσικά τα παιχνίδια Dishonored. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να ανοίξει την όρεξη πολλών gamer, με το trailer να βοηθάει με τη σειρά του.

Light No Fire

Αν αυτή η ονομασία σού φέρνει αμέσως στο μυαλό το No Man's Sky, δεν είσαι μόνο εσύ. Το ίδιο ισχύει και για το gameplay και βασικά υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι' αυτό. Το Light No Fire προέρχεται από την ίδια Hello Games που δημιούργησε το δημοφιλές No Man's Sky και υπόσχεται να είναι άλλη μια επιτυχία, αν αυτό το trailer αποτελεί ένδειξη.

Jurassic Park: Survival

Η πρώτη ταινία του Steven Spielberg άφησε εποχή, και σίγουρα το Jurrasic Park: Survival είναι ένα παιχνίδι που κάποιοι περίμεναν πολύ καιρό. Το trailer είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να«ανεβάσει τα αίματα» αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πλάνα από το παιχνίδι που βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε μπορούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μας είπαν να περιμένουμε ότι θα γίνει διαθέσιμο στο PlayStation 5, στις δύο κονσόλες Xbox και στο PC όταν τελικά ανοίξει τα χαρτιά του.

God of War Ragnarok: Valhalla DLC

Από τις ευχάριστες ανακοινώσεις στα φετινά The Game Awards ήταν το νέο DLC για το κλασσικό God of War Ragnarok. Οι φίλοι του τελευταίου παιχνιδιού God of War μπορούν να ξαναμπουν στο παιχνίδι με το νέο Valhalla DLC. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το γεγονός ότι κυκλοφορεί άμεσα για PS4 και PS5, εντελώς δωρεάν, ενώ υπόσχεται να είναι μια ακόμα μεγάλη περιπέτεια για τον Kratos.

OD

Το OD αποτελεί ένα από τα highlights των φετινών Game Awards αφού αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του θρυλικού Hideo Kojima και του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Jordan Peele. Το περίεργο trailer δεν μας κάνει σοφότερους για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. 

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Hunter Schafer, Sophia Lillis και Udo Kier, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Για την ώρα πάντως φαίνεται ότι το OD θα διατεθεί αποκλειστικά -τουλάχιστον τους πρώτους μήνες- στο Xbox.