Το επόμενο hit στα foldable smartphones, το OPPO Find N2 Flip, από σήμερα αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ και τη COSMOTE

1 έτος πριν
OPPO Find N2 Flip

Αποτελώντας ένα από τα smartphones που τράβηξαν τα βλέμματα στο πρόσφατο MWC 2023 -κάτι απολύτως αναμενόμενο-, το Find N2 Flip smartphone της OPPO κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική αγορά, αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Το OPPO Find N2 Flip αποτελεί το πρώτο smartphone της OPPO που κυκλοφορεί στην Ευρώπη με αναδιπλούμενη οθόνη, διαθέτοντας τον πανέμορφο clamshell σχεδιασμό που του επιτρέπει να μειώνει τις διαστάσεις του προκειμένου να το μεταφέρεις στην τσέπη σου πολύ εύκολα. Μια αξιοσημείωτη σχεδιαστική διαφορά είναι η παρουσία μιας μεγαλύτερης εξωτερικής οθόνης στις 3,26”, η οποία με αναλογία 17:9 επιτρέπει να βλέπεις έως και έξι ειδοποιήσεις, απαντώντας απευθείας σε όλες τις κύριες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες και προσαρμοσμένες φράσεις.

Φυσικά "όλα τα λεφτά" στο OPPO Find N2 Flip είναι η κεντρική οθόνη 6,8” τεχνολογίας LTPO E6 AMOLED, η οποία διαθέτει κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 21:9 και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Υποστηρίζει HDR10+ και φυσικά μπορεί να διπλωθεί, μειώνοντας το πλάτος της συσκευής στο μισό. Η όλη διαδικασία γίνεται πανεύκολα, με το μεντεσέ να είναι αρκετά ανθεκτικός, και με την OPPO να εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία για πολλά πολλά χρόνια. Αυτό που το ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα είναι η σχεδόν αόρατη τσάκιση, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Find N2 Flip σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επιπλέον η εταιρεία έχει προσθέσει μέγιστη φωτεινότητα 1.600 nits, επιτρέποντας στην οθόνη να είναι άνετα ορατή κάτω από έντονο ηλιακό φως.

Το OPPO Find N2 Flip τρέχει Android 13, στην επιφάνεια του οποίου βρίσκουμε το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, το ColorOS13. Το UI της OPPO προσφέρει μια «καθαρή» εμπειρία χωρίς περιττές εφαρμογές και λειτουργίες.

Η συσκευή τροφοδοτείται από το Dimensity 9000+, ένα high-end chipset της Mediatek, που κατασκευάζεται σε διαδικασία 4nm και το οποίο διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB. Ο επεξεργαστής αναλαμβάνει εύκολα κάθε εργασία με άνεση και χωρίς σημάδια καθυστέρησης είτε ασχοληθείς με μια απλή εφαρμογή είτε με ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Στο πίσω μέρος και σε συνεργασία με την Hasselblad, το εμβληματικό brand στο χώρο των φωτογραφικών μηχανών, η OPPO έχει ενσωματώσει ένα ισχυρό σύστημα καμερών. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις selfies σου, δίνοντας πολύ καλύτερο αποτέλεσμα συγκριτικά.  

Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 50MP με διάφραγμα f/1.8 για πολύ καλά αποτελέσματα και με τις νυχτερινές σου λήψεις. Η δεύτερη κάμερα είναι ένας αισθητήρας 8MP, με διάφραγμα f/2.2. Η τρίτη κάμερα που βρίσκεται εγκατεστημένη στο πάνω μέρος της αναδιπλούμενης οθόνης, υποστηρίζει ανάλυση 32MP ενώ επιτρέπει την εγγραφή εντυπωσιακού βίντεο, τοποθετώντας τη συσκευή σαν τρίποδο, ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου form factor.

Στον τομέα της αυτονομίας, το OPPO Find N2 Flip διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.300mAh, με άνετη αυτονομία μίας ημέρας, και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 44W. Η εταιρεία περιλαμβάνει μέσα στη συσκευασία και έναν φορτιστή στα 67W που είναι σε θέση να φορτίσει το smartphone σε σχεδόν 50-55 λεπτά.

Οι μετρ του είδους, Unboxholics, πέρασαν ένα διάστημα με τη συσκευή και μας δίνουν ένα σπέσιαλ unboxing.

Έλα μια βόλτα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δεις από κοντά ένα από τα καλύτερα αναδιπλούμενα smartphones της φετινής χρονιάς και κάντο δικό σου με 27,78€ τον μήνα με πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα, και δώρο τους τόκους! Παράλληλα θα έχεις 3 χρόνια εγγύηση ενώ με την αγορά του αυτόματα συμμετέχεις στη μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα από τα δύο VIP εισιτήρια*, για να ζήσεις από κοντά την μοναδική εμπειρία του τελικού UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

* Τα εισιτήρια που θα δοθούν είναι VIP και περιλαμβάνουν, είσοδο στο Hospitality Club έξω από το γήπεδο,  Εισιτήριο Category 1, Γεύμα πριν & μετά τον αγώνα στο Official Hospitality Club & Free Wifi & θέση parking (κατόπιν διαθεσιμότητας). Στο πακέτο των εισιτηρίων δεν συμπεριλαμβάνονται, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή & μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.