Τα νέα MOTOROLA ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

10 μήνες πριν
MOTOROLA smartphones

Όχι ένα άλλα 3 smartphones φέρνει η MOTOROLA από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, καλύπτοντας όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

MOTOROLA moto g53 5G

Ξεκινάμε με μια αποκλειστικότητα, αφού το MOTOROLA moto g53 5G θα το βρεις μόνο στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και germanos.gr.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το moto g53 5G τραβάει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή, εξαιτίας του σύγχρονου design του, με τη MOTOROLA να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελαχιστοποίηση των περιθωρίων (bezel) περιμετρικά της οθόνης. Αυτή έχει διαστάσεις 6,5”, ανάλυση HD+ και προσφέρει μεγάλη φωτεινότητα και ρεαλιστικά χρώματα ενώ ένα από τα κορυφαία της χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 120Hz για ομαλή κίνηση όχι μόνο στα μενού αλλά και σε σκηνές με έντονη δράση όπως για παράδειγμα στο αγαπημένο σου gaming. Η εμπειρία απογειώνεται με τα στέρεο ηχεία, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Atmos και διακρίνονται για το δυνατό και καθαρό ήχο που έρχεται από κάθε κατεύθυνση!

Η κύρια κάμερα της συσκευής έχει ανάλυση 50MP και δεν «μασάει» ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με εξαιρετικά αποτελέσματα. Υποστηρίζει την τεχνολογία Quad Pixel για υψηλή ευκρίνεια στο τελικό αποτέλεσμα ενώ δίπλα της υπάρχει και μια κάμερα στα 2MP για μακροφωτογράφιση, φέρνοντας την κάμερα πολύ κοντά στο αντικείμενο της λήψης σου για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για τις selfies σου θα στηριχτείς σε μια κάμερα των 8MP που διακρίνεται μεταξύ άλλων για τα εντυπωσιακά πορτραίτα που μπορεί να προσφέρει.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του MOTOROLA moto g53 5G καλύπτουν την πλειοψηφία των αναγκών, αρχής γενομένης από την υποστήριξη 5G δικτύων για κορυφαίες ταχύτητες download.  Υπεύθυνος για τις επιδόσεις της συσκευής είναι ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής που συνοδεύεται από 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Και στο moto g53 5G συναντάμε μεγάλη αυτονομία αφού και εδώ, η MOTOROLA μας κάνει τη χάρη και περιλαμβάνει μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης, και το σχετικό φορτιστή να σε περιμένει μέσα στη συσκευασία. Το νέο smartphone της MOTOROLA υποστηρίζει μεταξύ άλλων την τεχνολογία eSIM που βάζει τέλος στις παραδοσιακές κάρτες SIM.

MOTOROLA moto g72

Συνέχεια με το moto g72, ένα ακόμη smartphone της MOTOROLA που ξεχωρίζει για τον κομψό και λεπτό του σχεδιασμό, διαθέτοντας εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρώτη και καλύτερη η pOLED οθόνη διαστάσεων 6.6” με ανάλυση Full HD+ που σε καθηλώνει με τη ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων, την έντονη φωτεινότητα και την εξαιρετική αντίθεσή της με υποστήριξη HDR10+, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz χαρίζει ομαλή εικόνα ακόμα και σε σκηνές με έντονη δράση όπως στο gaming. Ειδικά για το gaming, η MOTOROLA ενσωματώνει στέρεο ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos θα νιώσεις ότι ο ήχος έρχεται από παντού, για ν' απογειώσει την εμπειρία σου!

Στο εσωτερικό του moto g72 υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής με 8GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1TB με την κατάλληλη microSD κάρτα. Οι επιδόσεις του θα σε ικανοποιήσουν πλήρως ενώ το ίδιο ισχύει και για την αυτονομία αφού η εταιρεία ενσωματώνει μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 30W.

Στο κεντρικό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος, βρίσκουμε συνολικά 3 αισθητήρες, με τον κύριο να έχει ανάλυση 108MP και να εντυπωσιάζει με τη λεπτομέρειά που παρέχεις στις λήψεις σου. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Ultra Pixel, ετοιμάσου να απολαύσεις φωτεινές και υψηλής ευκρίνειας λήψεις με ευαισθησία στο φως έως και 9 φορές περισσότερο για απίστευτες φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μια δεύτερη υπερευρυγώνια κάμερα στα 8MP είναι κατάλληλη για πανοραμικές φωτογραφίες ενώ αναλαμβάνει και δεύτερο ρόλο για δημιουργία φοβερών πορτραίτων με το κλασσικό εφέ βάθους που κάνει τη διαφορά. Επίσης για τους φίλους της μακροφωτογράφισης, υπάρχει μια κάμερα 2MP με φακό Macro Vision για να σε φέρει έως 4 φορές πιο κοντά στο θέμα σου για λεπτομέρεια άλλου επιπέδου. Υπάρχει ακόμα και μια τέταρτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος με ανάλυση 16MP για να δώσει άλλο αέρα στις selfies σου για ιδανικά αποτελέσματα όπου κι αν βρίσκεσαι με ελάχιστο κόπο.

MOTOROLA e13

Αποτελώντας το νέο μέλος στην οικονομικά προσιτή κατηγορία της MOTOROLA, το MOTOROLA e13 αξίζει την προσοχή σου. Αρχικά για την εμφάνισή του, αφού είναι κομψό και λεπτό, με τη MOTOROLA να δίνει και εδώ προσοχή στη λεπτομέρεια όπως κάνει σε όλες τις συσκευές της ανεξαρτήτου κόστους. Στο εμπρόσθιο μέρος δεσπόζει η οθόνη των 6,5” με HD+ ανάλυση και ρεαλιστικά χρώματα. Η έντονη φωτεινότητα σε συνδυασμό με την εξαιρετική αντίθεση κάνει εύκολη την ανάγνωση του περιεχομένου της οθόνης ακόμα και κάτω από ηλιοφάνεια.

Παρά την κατηγορία του, το MOTOROLA e13 αποτελεί ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που υποστηρίζουν ήχο Dolby Atmos για ακρόαση πέρα από τα καθιερωμένα.

H MOTOROLA έχει εξοπλίσει το e13 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη 2GB, και αποθηκευτικό χώρο 64GB ο οποίος έχει τη δυνατότητα εξωτερικής επέκτασης με μία κάρτα microSD έως 1TB για μεγαλύτερη ευελιξία στην αποθήκευση αρχείων και δεδομένων. Τέλος, η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του (χωρητικότητα 5000mAh) για περισσότερες από 36 ώρες σε τυπική χρήση θα κάνει πιο απλή τη ζωή σου, ώστε το smartphone σου να είναι πάντα ετοιμοπόλεμο!

Το MOTOROLA e13 φέρει κύρια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος με υποστήριξη PDAF για γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση ενώ, παράλληλα, διακρίνεται για τη φωτεινότητα των λήψεων ανεξάρτητα από το διαθέσιμο φωτισμό του περιβάλλοντος. Για τις selfies σου προορίζεται μια δεύτερη κάμερα στα 5MP με πολύ καλά αποτελέσματα.

Η συσκευή στηρίζεται στο Android 13 Go Edition, συνδυάζοντας τη δύναμη του Android με τις πολύ καλές επιδόσεις.

Αν είσαι στη διαδικασία εύρεσης νέου smartphone και βρίσκεις τις νέες προτάσεις της MOTOROLA ενδιαφέρουσες, τότε μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επιβάλλεται.