Samsung foldables: Δες πως συναρμολογούνται και δοκιμάζονται από ρομπότ

1 έτος πριν
Samsung foldables

Η SAMSUNG έκανε μεγάλα βήματα με τα περσινά αναδιπλούμενα smartphone της όσον αφορά την ανθεκτικότητα αφού τα Z Flip3 5G και Z Fold3 5G ήταν οι πρώτες συσκευές της σειράς που προσέφεραν σοβαρή αντοχή στο νερό και βαθμολογία IPX8. 

Τα τηλέφωνα της φετινής χρονιάς είναι ακόμα πιο ανθεκτικά, και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G εξακολουθούν να αποτελούν κάτι σαν θαύμα της μηχανικής. Πέρυσι ρίξαμε μια ματιά στη γραμμή συναρμολόγησης των αναδιπλούμενων συσκευών, και καθώς τα νέα Flip και Fold είναι από πλέον διαθέσιμα στην αγορά, η SAMSUNG σου δίνει άλλη μια εντυπωσιακότατη ματιά στο πώς μια τέτοια συσκευή παράγεται και δοκιμάζεται.

Το βίντεο - που εντοπίστηκε από το XDA Developers - παρουσιάζει κυρίως το Fold4 5G, ξεκινώντας από τη στιγμή που το πίσω κάλυμμα του πιέζεται στη θέση του ενώ το βίντεο ολοκληρώνεται με μια ματιά στη δεξαμενή γεμάτη νερό για τη δοκιμή αδιαβρχοποίησης των foldable smartphones της εταιρείας. Στην πορεία όπως βλέπουμε δοκιμάζονται διάφορες λειτουργίες, όπως η απόκρισή του στο S Pen και η ασύρματη συνδεσιμότητα. Γίνεται μια δοκιμή αυτόματης εστίασης της κάμερας, φέρνοντας ένα πλέγμα λευκών φώτων στην εστίαση, και ένα άλλο ρομπότ πατάει επανειλημμένα τα πλευρικά πλήκτρα του για εντοπισμό κάποιας δυσλειτουργίας.

Τα δύο νέα foldable smartphones της SAMSUNG παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε Unpacked Event, φέρνοντας λίγες αλλά σημαντικές αναβαθμίσεις από τους προκατόχους τους. Σε ότι αφορά το Galaxy Z Fold4 5G, η εμπρόσθια οθόνη πλέον διακρίνεται για τις πιο “φυσιολογικές” της διαστάσεις, ενώ έχουν ελαχιστοποιηθεί σημαντικά τα περιθώρια περιμετρικά. Αντίστοιχα η εμπρόσθια οθόνη του Galaxy Z Flip4 5G παραμένει στις 1,9 ίντσες όμως έχει πλέον μεγαλύτερη ανάλυση, κάνοντας πολύ καλύτερη τη χρήση της για selfie φωτογραφίες και βίντεο, με λειτουργίες που απευθύνονται και στους vloggers.