Εξοπλίσου κατάλληλα για… γκολ και καλάθια

1 έτος πριν

Φέτος τον Σεπτέμβριο η μπάλα έχει την τιμητική της. Δεν έχει σημασία αν είσαι φίλος του μπάσκετ ή λάτρης του ποδοσφαίρου. Είτε προτιμάς την ασπρόμαυρη, είτε την πορτοκαλί «θεά», ένα είναι το σίγουρο: τις εβδομάδες που έρχονται θα χορτάσεις θέαμα! Eurobasket, Europa League και Champions League, βλέπεις, θα φροντίσουν γι’ αυτό!

Τρεις σπουδαίες διοργανώσεις τις οποίες περιμένουν πώς και πώς οι φανατικοί των δύο αθλημάτων, είναι έτοιμες να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα παρελάσουν μέσα απ’ τις τηλεοράσεις μας! Όσο για ‘σένα; Θα πρέπει να βεβαιωθείς πριν το σφύριγμα του διαιτητή ότι είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος για να απολαύσεις τα «μαγικά» τους.

Η πορτοκαλί μπάλα μας έχει χαρίσει αρκετές διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο κατά το παρελθόν και η παρουσία της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ φέτος μας έδωσε παρόμοιες συγκινήσεις ενώ μη ξεχνάς ότι λίγο μετά έρχεται αποκλειστικά στη COSMOTE TV το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA. Επιπλέον μπορείς και φέτος να παρακολουθήσεις τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης να μάχονται για τον πολυπόθητο τίτλο του Champions League ή το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League.

Σε πρώτη φάση εξασφάλισε ότι διαθέτεις τα απαραίτητα «πολεμοφόδια»: τσιπς, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, μπύρες ή αλκοόλ και γενικώς, τα «ψιψιψόνια» και τα συνοδευτικά που χρειάζονται κατά την κρίση σου, έτσι ώστε να αντέξεις τις συγκινήσεις που έπονται. Βάλε τις μπύρες, τα energy drinks και τα αναψυκτικά στο ψυγείο, έχε σε απόσταση βολής τα πατατάκια και προς Θεού μην αφήσεις την παραγγελία του φαγητού για τις… καθυστερήσεις. Των φρονίμων τα παιδιά άλλωστε, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν-παραγγέλνουν.

Περνώντας στον εξοπλισμό, το βασικότερο όλων -φυσικά- είναι η τηλεόραση. Ευτυχώς για ‘σένα στον ΓΕΡΜΑΝΟ έχουμε φροντίσει για ‘σένα, προσφέροντάς σου αφ’ ενός μια σειρά από χρηστικούς οδηγούς (αγορά τηλεόρασης, premium τηλεοράσεις, τηλεοράσεις για φοιτητές, low-budget τηλεοράσεις, τηλεοράσεις για το εξοχικό) μέσω του blog μας και αφ’ ετέρου τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συνεχίζουμε με τον ήχο που είναι κι εκείνος που… φτιάχνει ατμόσφαιρα. Αρχικά διάβασε ορισμένες συμβουλές για να βελτιώσεις τον ήχο της τηλεόρασής σου και εν συνεχεία πλαισίωσε την τελευταία με τα κατάλληλα ηχεία και soundbars. Κι αν θες κινηματογραφικές εμπειρίες ή απλά… στερείσαι χώρο στο σαλόνι σου, μία βάση τοίχου θα σου λύσει τα χέρια (κι αν έχεις οποιαδήποτε απορία πάνω στο θέμα, ο οδηγός μας θα σου τη λύσει με συνοπτικές διαδικασίες).

Αν, τέλος, είσαι τύπος που κυκλοφορεί και ως εκ τούτου χρειάζεσαι λύση on the go για να μη χάσεις γκολ και καλάθια, τότε μπορείς πάντα να εξετάσεις τη λύση του tablet ενώ μία ακόμα εξαιρετική λύση είναι αυτή ενός φορητού προβολέα. Εύχρηστο, βολικό, λειτουργικό και συμπαγές, το tablet θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, επιτρέποντάς σου να streamάρεις τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας και όχι μόνο. Είτε σκοπεύεις να αγοράσεις ακριβό tablet, είτε κάτι πιο προσιτό, μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για τα… υπόλοιπα!