Το TCL 40 NXTPAPER με την ξεχωριστή του οθόνη, έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

6 μήνες πριν
TCL 40 NXTPAPER on top of an open book

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνολογίες των τελευταίων ετών είναι αυτή του NXTPAPER από την TCL. Η τεχνολογία πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης που μοιάζει με χαρτί, ενσωματώνεται για πρώτη φορά από την εταιρεία σε smartphone. Είχε ανακοινωθεί στο Global Launch Event της εταιρείας πριν από περίπου 1 μήνα και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στο εντυπωσιακό booth της TCL στην IFA 2023. Ως αποτέλεσμα, το TCL 40 NXTPAPER δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Η οθόνη του ξεχωριστού smartphone της TCL έχει διαστάσεις 6,78” και ανάλυση FHD+, διαθέτοντας μεταξύ άλλων την πιστοποίηση TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως, προσφέροντας αντιθαμβωτική λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται με την δημιουργία μιας ματ υφής που μοιάζει με χαρτί. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία NXTPAPER της TCL, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το smartphone για πολύ ώρα χωρίς να υπάρχει καταπόνηση των ματιών, ειδικά το βράδυ, διατηρώντας την αρχική ισορροπία χρωμάτων. Προς το στόχο αυτό, ο ενσωματωμένος αισθητήρας προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και τη θερμοκρασία χρώματος με βάση το χρόνο και το περιβάλλον για να παρέχει κατάλληλες οπτικές εμπειρίες και απαλό φως τη νύχτα, βελτιώνοντας περαιτέρω τη συνολική άνεση των ματιών.

Συνολικά τέσσερις κάμερες βρίσκουμε στο TCL NXTPAPER 4G, με την πρώτη να βρίσκεται στην εμπρόσθια όψη, πίσω από μια μικρή οπή, έχοντας ανάλυση 32MP, για εντυπωσιακές selfies. Στο πίσω μέρος, το κεντρικό σύστημα καμερών έρχεται με τρεις επιπλέον κάμερες, με την κύρια να διαθέτει ανάλυση 50MP και να υπόσχεται λήψεις με φοβερή λεπτομέρεια. Συνοδεύεται από μια υπερευρυγώνια κάμερα στα 5MP ενώ εφικτή είναι και η μακροφωτογράφηση με τον αισθητήρα των 2MP.

Οι επιδόσεις του νέου smartphone της TCL είναι δυνατές, με παρουσία οκταπύρηνου επεξεργαστή, συνοδευόμενος από 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Σε ότι αφορά τη μνήμη, αυτή μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω με επιπλέον επέκταση εικονικής μνήμης RAM 8GB, για ταυτόχρονη διαχείριση εργασιών και αποτελεσματική απόδοση μεταξύ εφαρμογών παραγωγικότητας, ψυχαγωγία πολυμέσων και πολλά άλλα.

Η TCL υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία, με μπαταρία 5010mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W, και με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το 50% της μπαταρίας μπορεί να φορτίσει σε 30 λεπτά χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης. 

Έλα και συ στο κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟ για να δεις από κοντά το TCL 40 NXTPAPER με την εκπληκτική του οθόνη που προσφέρει μια διαφορετική και σίγουρα ξεκούραστη εμπειρία.